Jag är trygg nu.

2012-12-13 @ 16:12:45

I`m not the one I thought I always knew
 
 

Tidsuppfattningen är inte den bästa. Jag trodde att jag kompletteringshandlat igår, men det var faktiskt idag, på förmiddagen. Jag handlade lite snus och ett cigarettpaket, samt hamburgerbröd och kaffe och något sött. Jag glömde totalt att hämta ut ett paket med kanelrökelser.
 
Efter lunch kom boendestödet, jag har burit ut ungefär 10 soppåsar och plockat medan boendestödet som vanligt diskade. Dammsuga gör jag imorgon... Nu är det fint här, allt blir lite lättare när det är ordning och reda.
 
Försäkringskassan är onda. De har skickat tillbaka deras blankett, strukit under ställen där jag borde skrivit något. Dessutom vill de ha in de andra handlingarna ännu en gång, fast de har dem. Sådant som en hyresavi och allt möjligt. Jag blir så trött på det här, måste de krångla? Det kan verka vara en enkel sak att göra, det här med att söka bostadstillägg, men det är det inte för mig. Det måste dock göras, nu har jag åtminstone ett personligt ombud som jag kan prata med.
 
Tur att jag har bra människor omkring mig. Alltid tacksam.
 
Igår var en riktigt kass dag, idag har jag haft mycket att göra och busy hands are happy hands, ni vet. Imorgon ska jagz göra någonting svårt, för jag är kallad till enhetschefen för TIPS och måste antagligen berätta om vad som hänt. Hon lät snäll i telefonen, jag hoppas att hon förstår att det inte direkt är lätt för mig. Jag har krävt så mycket bekräftelse angående mina känslor när min terapeut gjorde sitt övertramp och jag inser att jag kanske inte är så trygg i mig själv som jag borde vara.
 
Men jag pratade med pappa igår kväll. Han började prata om julafton, och jag ser verkligen fram emot det. Det känns tryggt, själva julafton. Vi firar hos moster och kan det vara bättre att ha både sin bror och sin fästmö där? Två av mina favoritpersoner i världen.
 
Jag är trygg nu. Kom ihåg det, Sara.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: