God jul.

2012-12-25 @ 11:31:50
Igår packade vi in oss och massor av paket och åkte mot Gräsmyr. Puffen kräktes på vägen, stackarn. SÅhär i backspegeln så var det trots allt en bra jul. Vi såg Kalle, vi "barn" fick spela spel medan min moster gjorde i ordning julbordet. Vi spelade "Med andra ord" och jag och brorsan förlorade. Jag är ingen bra förlorare.
 
Sedan åt vi oss igenom kvällen, men jag fick inte i mig så mycket. Jag hade ångest och då får jag svårt att svälja. Alla samlades senare och såg Karl Bertil Jonssons jul i vanlig ordning och efter det delades julklappar ut. Bortskämd som jag är så kan jag inte räkna upp alla julklappar jag fick, jag skulle säkert glömma flera. Men de paket som var till Mary samt till Mary och mig sparade jag så att vi kan ha en egen julafton. Jag och mormor höll om varandra och hennes ögon blev vattniga när jag berättade hur mycket jag saknade Mary.
 
Men som sagt, vi får ha en egen julafton när jag kommer tillbaka till Umeå... Chokladglögg, rester från julbordet och kanelrökelser. Det kan bli nog så fint.
 
Gråten kommer och går. Det är så mycket annat som pågår, ni anar inte. Jag varken vill eller kan berätta. Allt känns så spegelvänt och underligt.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

styrkekramar

2012-12-25 @ 12:06:24
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: