Vänskap.

2012-08-19 @ 21:20:12
Malin Frimodig lagade en galant svampostig gratäng som smakade nästan lika bra som hennes vänskap.
 
 

Jag vet inte riktigt hur hon visste. Gårdagskvällen var väldigt svår, men jag tog mig igenom den. Jag vet inte riktigt vad som är fel. Eller jo, det vet jag. Det är framför allt min rädsla för vad jag är kapabel till och som jag hållit ute ur mitt liv i snart ett år och nio månader. Egentligen handlar det om allt som står bakom önskan av att vilja flytta fokus från det psykiska till det fysiska.
 
Men hon kom dansande in på eftermiddagen och började laga mat och vi pratade och pratade och pratade. Och åt. Det var hur gott som helst, och jag inser nu att hon glömde sin matlåda. Hur som helst, jag hade inte ätit och behövde energin. Vi spydde galla över skit, skrattade åt skit men ändå på ett byggande sätt. Det är svårt att beskriva hur man kommunicerar med människor, man pratar ju olika beroende på vem personen är.
 
Hur som helst, tillbaka till ämnet. Vi satte oss på uteplatsen en stund i solen och hon läste sina senaste dikter. Sedan gick vi in och hon spelade sina senaste låtar. Jäklar, den kvinnan är produktiv och multikreativ. Jag kunde känna igen mig i mycket.
 
Vad gjorde man innan youtube? Vi fixade med inspelningarna jag gjort med henne och spellistan kan du hitta här: http://www.youtube.com/playlist?list=PL929896868D375BD3
 
Sedan kollade vi på roliga klipp (sök "Shit snubbar say) och sedan såg vi dokumentären "Jesus Camp" vilket verkligen berörda mig. Det handlar om ren hjärntvätt av barn. Det går inte att beskriva. Jag kan inte hitta ord. Se den.
 
Olivia ringde idag och kollade hur det var med mig tidigare och jag har haft kontakt med Lynn och självklart Mary också. Inte så ensam egentligen. Det är bara när jag är själv som jag bygger upp en hård värld där allt är orättvist. Det mörka blir svart när jag är själv. Jag vill verkligen inte bli en människa som inte kan vara själv. Å andra sidan, vad är skammen i att behöva andra människor? Det handlar om balans, antar jag. Jag måste fungera även om jag inte alltid har någon fysiskt vid min sida.
 
Nu lyssnar jag på Malins musik och saknar Mary
 
Fina.
 
 
Poesi och musik.
 
 
Jesus Camp.
.
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: