Vak och bye bye.

2012-08-05 @ 17:27:31
Pocahontas, rökelser, filtar, ljus och en liten liten tårta hjälper en bra bit, men inte ända fram.
 
Det var nog bra att jag åkte tillbaka. Vad tänkte jag på, från skärpt x-vak till långpermis? Men jag vill verkligen inte vara här, jag avskyr det här stället.
 
Mitt rum är fint inrett med endast en säng och inte ens en papperskorg. Väggarna är vita och solen lyser in genom persiennen som såklart inte kan dras upp eftersom någon skulle kunna försöka hänga sig i dem. Jag har vak och sover här i bältesrummet längst ner i korridoren. Jag delar toalett med en gammal tant och har nu uppgraderat mig från att göra mina toalettbesök med öppen dörr till stängd men olåst dörr. Knack knack - går det bra där inne, Sara? Jo, det går bra men jag får en mental pissblockad av att ha någon som väntar på mig utanför dörren.
 
Imorgon ska jag ha läkarsamtal, har jag bestämt. Jag måste få veta vad i helvete som händer i mitt huvud. Jag måste få veta vad attackerna jag har är och framför allt vad jag ska göra åt dem.
 
Tänk om jag varit hemma när det gick sådär på tok... Herregud.
 
Nu åker min bror och hans flickvän hem. De och mamma var och hälsade på idag, det var fint. Det är bara så synd att vi inte kunnat göra saker ihop eller träffats på någon annan plats. Jag kommer sakna dem.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: