Utekvällen.

2012-04-29 @ 17:36:22

Makeup by me.

 

 

Fat! So?

 

 

Kvällens outfit inklusive killer shoes.

 

 

Olivia <3

 

 

Lovebirds på TC.

 

 

Glad Saari!

 

Igår släpptes vi lös på TC. Vi hade ingen direkt förfest, så vi var väldigt tidigt ute. Det innebar att vi var där 21.56 och vi behövde inte betala inträde, inge visa leg eller någonting annat. Det var bra, för Olivias leg hade gått ut.

 

Hur som helst, vi höll oss mest vid ett bord och pratade. Vi dansade faktiskt väldigt lite, satt mest och sög på en drink och diskuterade allt mellan himmel och jord. Precis som vanligt så stötte jag på "kändisar", folk som alltid är på gråskala.

 

Jag var så jävla osäker på hur jag såg ut, hela kvällen hade jag fiskat komplimanger från Olivia och Mary men i slutändan när vi åkte hem konstaterade vi att jag blivit mest raggad på. När jag satt ute och rökte med Maria kom en tjej fram till mig och hon kommenterade mina armar, tyckte antagligen synd om mig och jag sa att det inte var det minsta synd om mig och att det var länge sedan - och så vidare. Plötsligt sätter hon sig i mitt knä och attack-kysser mig. Jag trycker bort henne och säger att jag har flickvän. Det blev lite pinsamt men jag antar att jag känner mig lite smickrad.

 

När jag gick från bardisken stoppade två tjejer mig och berättade att de tyckte att jag var så fin och vacker. Jag blev så glad så jag kramade om dem. Det var riktigt kul.

 

Vi åkte hem efter 01 någon gång och jag är så glad att jag fyllt mina dagar med liv. Det är så viktigt för mig, få tiden att räknas. Ha kul. Vi behövde definitivt komma ut, jag tror nämligen att det var ett år sedan vi varit ute på krogen. Vi är unga, vi ska ju leva fullt ut.

 

Vi har sovit hela dagen. Söndagar räknas liksom inte, jag har aldrig tyckt om dem. Men jag är inte bakis och jag har skapat nya glada minnen att ta fram när det är svårt.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: F

så sjuuukt fin bild på dig och Mary!

2012-05-04 @ 18:47:53
Postat av: jane

gud vilken fin klänning :) fin blogg

2012-05-17 @ 15:50:43
URL: http://kritafisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: