Påskfirande och sömnlöshet.

2012-04-07 @ 16:45:00

Supergod påsktårta!

 

 

Igår hade vi besök av släkten på mammas sida. Jag fick presenter av dem och det var väldigt uppskattat! Vi åt och vi åt och vi pratade och vi skrattade och vi åt ännu mer, precis som på julafton fast ändå inte.

 

Till min stora förtvivlan så fick vi inga påskägg i år, däremot finns det mycket chokladpraliner. Det är inte samma sak bara.

 

Idag har vi varit på Imperiet och köpt ditten och datten. Jag har även fått skriva ut det jag har skrivit hittlls på Artedi High School Massacre och bett mina föräldrar läsa och tycka till. Annars har det varit lugnt och soligt.

 

I natt kunde jag inte sova. Jag antar att jag var i någon sorts dvala, men sista gången jag kollade på klockan så var den strax över 04 på morgonen. Jag har mycket tankar som snurrar i huvudet, men det är inte bara det. Det känns hårt att erkänna det, men jag har fått så pass stor tolerans för Stilnoct att den inte hjälper mig att somna in. Jag har visserligen ätit medicinen regelbundet i åtminstone 6 år och det har fungerat bra, så jag antar att det bara är naturligt att få en viss toleransnivå. Nu måste jag dock diskutera med min läkare om alternativa sömnmediciner och det känns tufft. Jag har prövat det mesta inom området och vet vad som funkat och inte funkat, men nu behöver jag en rejäl paus från Stilnocten för att sedan kunna återgå till den och faktiskt somna av den. Många brukar få hallucinationer av medicinen eller bli lite "rolig" när man är vaken på dem, men jag känner ingenting alls när jag ligger sömnlös.

 

Jag vet att min läkare kommer förstå, det är ju egentligen ett under att medicinen fungerat på mig så pass länge. Dessutom är jag proffs på sömn - sömnhygien, mindfulness och avslappningsövningar, sätt att stänga ute röster, skriver dagbok innan jag ska sova för att sedan kunna lägga ifrån mig tankarna och jag har en väldigt bekväm säng. Jag har haft sömnproblem sedan jag var liten och har därför hittat knep och trix, men ändå behöver jag hjälp på vägen av mediciner.

 

Vi får väl se vad som händer framöver.

 

 

Halvan och helan <3

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

jag är glad att jag valde att följa med. jag har haft det bra, trots svacka

2012-04-08 @ 16:25:32
URL: http://janemary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: