Det bor en liten djävul i mig.

2012-04-13 @ 11:31:44
Jag är en väldigt snäll person, men förut (trots att jag själv blev en måltavla) så följde jag Jackys blogg och insåg att även min vänlighet har en gräns och att hennes poänger ibland var sjukt klockrena. Så lite i smyg satt jag och skrattade samtidigt som jag tyckte synd om personer som figurerat i hennes blogg. "Borderlinefittor" fick ofta egna inlägg med en bild och någon kort text, bland annat jag.

Hur som helst, Luppbrittas blogg är död, men nu har jag hittat ett nytt guilty pleasure i bloggvärlden - Natti. Inte för att hon är kvick, smart, bitter eller rolig som Luppbritta kunde vara, utan för att... nä, jag kan inte sätta några ord på hur många fel det är på henne. Skitrolig läsning.

Även jag som brukar försöka vara snällheten själv har ett par djävulshorn. Ledsen, Natti.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: jag

Haters gonna hate!

2012-04-13 @ 21:19:20
Postat av: Anonym

Natti var ganska rolig :) Britta tyckte jag mest synd om. Hon verkade inte leva ett så roligt liv.

2012-04-14 @ 11:25:26
Postat av: Pandamamma

Nu har jag läst ännu mer av Nattis blogg. Hon är ju jättesöt! Seriöst är det en av världens bästa presentationer: Hejsan, det är jag som är Natti from Hell. Jag är mest omtalad i hela landet och är folkets skönhetsideal. Jag är inte bara snyggast i Sverige, utan har även blivit utsedd till en av de vackraste i världen!



Gulligt :) Tack för tipset. Tipsa gärna om fler bloggar. Jag har svårt att hitta roliga bloggar!

2012-04-14 @ 11:35:27
URL: http://pandamamma.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: