Tänk på cancerfonden.

2011-10-10 @ 13:04:24
Nu gör vi en rockad här hemma, byter bord och kastar. Vi hittade ett alldeles perfekt bord till katternas matskålar utanför lägenheten och har ett stort jävla bord som ska till returmarknaden. Malins helgedom är kvar, fast på ett mindre och snyggare bord. En TV ska iväg till mina föräldrar tills vi hittat en plats för den. Det kommer bli mycket mer plats här!

Jag är så glad att något så sorgligt som att lämna bort en av mina kissar blir till en av mina bästa vänner, Olivia och hennes Daniel aka Ace Ventura.

Just nu sitter jag och lyssnar in mig på Öppna landskap, som Emmelie ska spela in med mig. Jag är ingen stjärna på gitarr men jag tänkte plinka lite i bakgrunden. Den ska spelas på hennes mammas begravning... Hon gick bort för inte så länge sedan. Jag ska skänka en slant till cancerfonden, jag är i Stockholm när det är begravning.

Emmelie och jag har känt varandra sedan vi var i blöjor, vi var varandras extrafamiljer. Det känns underligt att kvinnan som jag delvis vuxit upp med inte finns med oss längre. Hon kämpade i många år mot cancer, nu kanske hon fått frid? Jag vill tänka så.

Idag blir min babydoll utskriven. Jag är så glad för hennes skull, för min skull! Nu ska jag ta hand om mig själv, jag känner att jag inte är på topp idag. Mamma kommer på ett tag, ska bli skönt att få ut lite skit. Mer lebensraum för vårt kärleksnäste.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: