Kampen.

2011-11-07 @ 18:58:36
Lyssnar på Ninedee, har efter många och och men tagit fram datorn en stund.

För jag är bara så trött! Jag visste inte att man blev så trött på antibiotika. Och så ska Seroquelen höjas. Jag hade tänkt mig dagpermissioner och någon nattpermis innan helgen men det går nog inte när jag sover hela tiden och inte orkar ta min ur sängen jämt. Jag är nog inget trevligt sällskap.

Jag har skrivit en lapp till personalen idag. Jag gav dem en del av den stora karusellen jag sitter på. Det är allt jag kan göra... för jag vill signalera att jag inte mår bra och att jag vill må bra. Jag tänkte på Mary när jag skrev. Jag måste kämpa emot också och jag måste säga ifrån. Ibland är ett par meningar allt jag kan göra, samtidigt som jag låter medicinen öka i blodomloppet.

Tar min puls, den är för hög. Ställer mig upp och det vitnar. Hjärtat bankar hårt och jag kan inte svälja ordentligt. Förstoppningen ska vi inte tala om, men det är helt enkelt bara att sluka tabletterna eftersom jag faktiskt mår bättre psykiskt av dem.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Daniel

Jag tror nog det är infektionen som gör att du blir trött.

Jag har själv en "svår" uvi och har varit jätte trött senaste tiden. Drick vätska, mycket vätska. Det här med tranbär och annat, tror jag inte riktigt på. Dricker man för lite blir man ju uttorkad och då får man hög puls, lågt blodtryck. Och man kan bli hård i magen.



Är det inte det ena så är det det andra som jag och Jenny brukar säga...

2011-11-08 @ 09:44:28
Postat av: Josephine

Håller inte med, jag har haft hur mycket urinvägsinfektioner i mitt liv utan att jag nödvändigtvis blivit tröttare. Däremot kan antibiotikan interagera med andra mediciner och att man därför blir trött. Om man där lägger till att du redan är utmattad psykisk blir det inte konstigt alls att kroppen reagerar med trötthet, den har nog att kämpa mot som det är liksom.



Jag tycker transbärsdryck kan hjälpa. Precis som mängder med citronvatten, äppelcidervinäger blandat med vatten och liknande. Men allt det är huskurer och behövs inte om man äter antibiotika, då sköter antibiotikan jobbet om kan leva som vanligt.



Jag har aldrig varit med om en medicin med så jobbiga insättningssymtom som Seroquel. Då har jag ändå ätit det mesta och Seroquel i flera olika omgångar. Men för mig har det alltid varit övergående. Intensiva insättningssymtom en tid och vid doshöjning och sedan går det över.



Blicken på horisonten, min vän. Och ring mig snart, saknar din röst. Puss & kram

2011-11-08 @ 11:52:56
URL: http://missgoldendreams.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: