Jag vill vara tjock...

2011-05-17 @ 18:31:47
... och ändå kunna köpa kläder som inte ser ut som mormors gardin.

Jag blir allvarligt och tokigt arg när jag handlar kläder. Det vore faktiskt inte helt katastrofalt att vara tjock om tjockisavdelningarna vidgade sina vyer. Jag har miljoner basplagg - svarta tunikor och svarta tröjor. Ibland hittar man någonting mörkgrönt och bruna plagg har jag ratat. Alla kläder är antingen svarta och vida, överdrivet paljettiga eller har ett knasigt mönster.

Det är verkligen inte min stil. Jag hittar ibland en kjol på barnavdelningen (!) vilket är ett hett tips för mina fellow tjockisar och om jag har tur finns det någon kjol på shock.se eller odiumclothing.net som har stretch i midjan. Det är nästan, men också bara nästan, aldrig som jag hittar någonting i min stil på tjockisavdelningarna.

Har ni tips på snygga plus size-kläder? Nu menar jag inte plus size som i storlek 44, utan större. Jag är så less på Åhléns tantkläder, arg på tjockisavdelningarnas hemska jordnära färger. YUCK!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Lina

Jag tycker att Kappahl brukar ha ganska fina på xlnt ibland :)

2011-05-17 @ 20:54:53
Postat av: Vinter

Gudrun Sjödén, fast det är ju inte din stil direkt kanske...

Men det finns betydligt fler färger än svart och brunt :)

2011-05-18 @ 06:52:26
Postat av: coffincutie

alltså, jag är nog ungefär i samma storlek som dig, lite större kanske och jag har inga problem att hitta kläder (förutom jeans, det är en annan historia). gå på vanliga avdelningen och leta stretchiga plagg och prova sen även om du inte tror att de går. merparten av min garderob kommer från gina tricot och hm divided, där borde jag ju inte kunna handla, men det gör jag ändå.

2011-05-18 @ 10:30:38
URL: http://coffincutie.blogg.se/
Postat av: Saga

Evans och asos brukar en kompis till mig med samma "Problem" beställa från.

Sen bloggen http://fatshionista.blogg.se/ ger en del tips.

2011-05-20 @ 21:23:46
URL: http://dadooron-ron.blogspot.com/
Postat av: Jimmy Svensson

Hejsan Saari,



Jag skriver till dig på chans. Mitt namn är Jimmy och jag jobbar på ett produktionsbolag som heter Titan Television. Jag arbetar just nu med en dokumentärserie där vi bland annat kommer ta upp ämnet övervikt och fetma.



Jag hittade ditt blogginlägg ovan och tycker att du skriver så intressanta tankar där. Vanligtvis när detta ämne tas upp i media pratas det bara om bantning och viktminskning. Men vi vill visa att det även finns människor som trivs bra med sin vikt. Är detta någonting som du skulle kunna tänka dig att vara med och prata om?



Är du nyfiken och vill veta mer får du gärna höra av dig till mig så kan jag berätta mer om dokumentärserien och vad det är vi letar efter. Jag har mejl: [email protected]



Med Vänliga Hälsningar

Jimmy Svensson

Researcher på Titan Television

2012-01-20 @ 14:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: