Röd flod.

2011-06-01 @ 12:50:45
Jag orkade inte skriva ner vad jag drömde i natt, men jag kommer ihåg det. Glasklart.

Man drömmer oftast inte i färg. Jo, det är sant. Jag vet att många påstår att de drömmer i färg när frågan kommer upp, men man kan "måla" drömmarna när man vaknat. Drömmer man i färg är man ofta i stress eller har ätit nåonting kryddstarkt eller druckit kaffe på kvällen. Och så vidare.

Det var en kort dröm, kort men intensiv. Jag kommer ihåg en färg - rött. Det var massor av rött. Jag hade skurit mig på benet och det kändes bra, jag såg såret. Sedan greps jag av ångest och ånger. Hur skulle jag förklara det här för Mary? Vad skulle jag säga till alla andra? Jag har ju en hållhake och det är att jag berättat för allmänheten att jag är skadefri sedan sju månader nu.

Det var så hemskt. Samtidigt var det så frigörande. Knarkare brukar ju drömma drömmar om hur de tar droger och får ett rus, och ungefär så kändes det här - men ångesten efteråt, att börja om på noll igen, det kändes fruktansvärt.

Som tur är så var det bara en dröm, men den symboliserar verkligen mina olika viljors kamp. En som vill fly med det medel jag använt förr och en som vill leva ett friskt liv och som glädjs åt att ärren blir mindre och mindre tydliga.

Kampen fortsätter. Viljan att få ett normalt liv är större även om jag faktiskt saknar att skada mig. 7 månader fri, going strong. Jag använder ala knep jag har, för jag ska inte förstöra det här för mig själv.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Tess

Du är viljestark, du är modig, du är fantastisk, som väljer att ta kampen. I love u.

2011-06-02 @ 10:55:59
URL: http://fitnessguru.se/theres
Postat av: Jacqueline

Ja vafan, 7 månader Saari. Du fixar det.

2011-06-04 @ 13:32:40
URL: http://luppbrittaaset.blogspot.com
Postat av: nadja

det är inte sant. jag drömmer i färg varje natt. sedan är de i och för inte alltid drömmar utan astral projektioner

2011-06-20 @ 00:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: