Färdigflyttade - PUH!

2011-07-28 @ 11:05:39

Morning sunshine.

 

 

Igår, från strax efter 9 på morgonen till någonstans efter midnatt flyttade vi ut Mary totalt. Jag har upptäckt någonting nytt med mig själv, att jag inte gnäller som jag alltid gjort utan högg tag i vad som behövde göras. Mina föräldrar skulle inte känna igen mig, haha! Det blev två stora släp till återvinningen och två till förrådsutrymmet. Mellan det var det colahalsande och nikotinförtärande, men den enda stora paus vi egentligen tog var när vi åt middag.

 

Vi har flera personer att tacka för detta. Emmelie som är en rock solid jävla klippa, Olivia som gjorde vad hon kunde och som satte oss i kontakt med Petter och Daniel som hjälpte till att köra och bära på kvällen. Mary och jag ska tamejfan också ha ovationer.

 

Nu är det gjort, nu kan vi ta det lugnt och vila. Jag hann inte ta min kvällsmedicin igår, så jag var vaken till och från sedan 6:00 fast vi bara gått isäng fem timmar tidigare. Min hjärna går på högvarv nu, fast den inte behöver det längre.


Jag kan lova att duschen jag tog i morse inte var dum ALLS. Som vi svettats... det är ett under att vi stod ut med att somna bredvid varandra igår. Ingen hade ork att ens tänka på att duscha sådär mitt i natten med hår som tar flera timmar att torka. Istället blev det en lyxdusch idag från topp till tå med benrakning, Syoss hårschampoo, citrusdoftande duschcreme, några skvättar parfym och jordgubbsdoftande lotion. Mmmm.

Katterna har det jätteroligt nu, det är så mycket nya saker här hemma. Idag ska jag inte göra ett jota om jag inte verkligen vill, det får vara lite trångt i hallen för vi har gjort oss förtjänt av en riktig slappardag.

Mary sover, jag tänker inte väcka henne. Hon gjorde ett förbaskat bra jobb igår, hon får sova till ikväll om hon så vill det.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: deadpassive

har du & och din tjej flyttat ihop?

najs :)

2011-07-28 @ 13:37:15
URL: http://deadpassive.blogspot.com
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Om du gillar lukt-krämer ska jag passa på att rekommendera Yves Rocher body butter med vanilj"smak" :D 150 spänn typ!

2011-07-28 @ 14:50:01
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Mariesan

Heja er som fixat allt!<3 Njut av eran semester nu!

2011-07-28 @ 18:08:34
URL: http://medlivetsominsats.bloggplatsen.se
Postat av: Yolanda

Verkligen superbra att du tog tag i det som behövde göras! :) Det är alltid kul att upptäcka positiva saker med sig själv som man inte lagt märke till tidigare. Vissa av sina egenskaper märker man inte förrän man hamnar i en viss situation. Kram

2011-07-28 @ 22:12:24
URL: http://bergochdalvanaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: