Dusch är underskattat.

2011-07-13 @ 14:49:00
Jag sitter med hårinpackning i håret, nyrakade ben, har skrubbat och skrubbat mig själv med tvål och dofta-gott-duschkrämer, deodorantat mig själv ordentligt och sprutat parfym (Avril Lavignes Black Star) på hals, bröstkorg och handleder. Nu känner jag mig fräsch.

Det är dagens ångestmedicinering. Det finns ett DBT-trick för att må bättre och det är att klappa på sig själv, känna beröringen och känna att ens kropp har gränser. Det funkar faktiskt, ställer jag mig i duschen och skrubbar både armar och ben ordentling så lösgörs lite endorfiner i mig.

Det var inte roligt att säga hejdå till Mary idag. Hon åker iväg och blir borta ett tag - jag trodde inte att jag skulle känna mig så ensam. Jag gillar ju ensamheten egentligen, jag trivs att vara själv, men jag saknar henne.

Så jag bestämmer mig för att längta. Ta dessa dagar och göra precis vad jag vill och vad jag behöver göra. Jag tittar på min ring och känner att hon är där. Det står Mary ingraverat på insidan av ringen.

Katterna är galna. De har blivit lite väl bra kompisar, igår var de igång när vi skulle sova. De sprang och hoppade och hoppade på oss och hade ner saker. Kattungar! De är så fina när de sover...

Kaffe och dofta-gott-lotion.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Sussi

Känslan av att vara nyduschad och ha pysslat om sig själv är nästintill oslagbar! Sedan får man gärna glida ner i nytvättade lakan i sängen och så är kvällen fullbordad. Det är vardagslyx, och lite av de där små sakerna i vardagen som liksom förgyller den.



Ju mer man längtar, desto mer underbart blir det när man slutligen träffas igen! Med det i åtanke kanske saknaden och väntan blir lite enklare att hantera, liksom.



Btw, vet inte om jag frågat ifall jag får läsa din låsta, eller om du helt enkelt inte ville att jag skulle läsa den (minne som en guldfisk - check!). Hur som helst, valet är ditt och jag respekterar det fullt ut. Men jag följde den innan du bytte lösen och det skulle vara roligt om jag fick fortsätta läsa.



Diggar ju dig, och dina kloka funderingar.



Ha en fin dag! Kram Sussi

2011-07-13 @ 17:56:51
URL: http://rage-blackout.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej! Jag skulle väldigt gärna läsa din låsta blogg. Jag har följt dig väldigt länge nu.

Jag är intresserad av att läsa om ditt liv. Jag tycker du fungerar så väl:)



Jag är intresserad av dett dels för du verkar var en jätte trevlig tjej och även din flickvän verkar oerhört trevlig.



Och sen så har jag även rätt stort intresse av psykiska sjudomar då jag ska börja läsa till socionom eller psykolog om några år.



Och får jag tillgång till din låsta blogg lovar jag att inte ge koden till någon.

2011-07-13 @ 18:08:37
Postat av: Anna

Hej! Skickar min mail adress till dig.

2011-07-13 @ 21:27:06
Postat av: Thina

Du får se det possitiva i sen när ni ses igen, ibland är det nyttigt att sakna för att se hur mycke man betyder för varandra. Men jag vet i början vill man verkligen inte vara ifrån varandra :-)



Du får passa på att njuta av egen tid och göra sånt bara du gillar, jag brukat tex passa på att äta sån mat som bara jag gillar,,,



Ta hand om dig!

Kram

2011-07-14 @ 17:02:50
URL: http://thinas.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: