Plötsligt händer det.

2011-01-11 @ 23:37:25
Bland flyttlådor kan ingen slappna av, tror jag.

Idag har jag knappt orkat röra någon flyttlåda, det går bara inte när jag är själv. Ändå blir jag överstimulerad, det är så mycket att göra. Jag ligger ganska bra till ändå, mycket kan packas ner på ett par dagar men på lördag är det allvar, då blir det ett tufft dygn.

Nu har jag tagit en välbehövd paus hos Mary, än en gång. Här kan jag vila. Vi har ätit sushi, sett Rush Hour 2 och skrattat, kramats och gosat kattungar.

Tänk, snart kommer jag vara kattmamma! Det ska bli så underbart, och jag tänker definitivt låta dem veta skillnad på klätter/klösträdet och soffan. Nu när jag skaffat en ny soffa så vill jag inte ha den riven i bitar. Och jag kommer inte kompromissa med det här att vara på soff- och köksbordet, det är nolltolerans. Jag kommer få sitta och plocka ner dem tusen gånger men jag får visa att jag är mer envis än vad de är.

I eftermiddags hade jag träff med mina terapeuter och vi diskuterade hur vi skulle göra om jag blir sämre. Jag vet att jag måste säga stopp när jag kan, höra av mig, ta extra hjälp och (gud förbjude) faktiskt lägga in mig när det är för svårt... Men det är inte alla gånger jag förstår riktigt vad jag behöver.

Spontant sa de att Mary säkert märker när det går utför. Jag sa att jag inte vill att hon ska behöva ta det ansvaret, att jag ska bli en börda, men å andra sidan är det ju henne jag umgås med mest - oavsett hur jag mår. Jag hoppas bara att det inte ska hända någonting som gör att hon ska få göra mer än vad en flickvän ska behöva göra. Mina terapeuter sa att det kanske inte kommer behöva bli så dramatiskt som det varit många gånger eftersom jag faktiskt litar på henne. Där har de en poäng.

Och ärlighet vara längst. Jag älskar klyschor för de stämmer alltid. Även försäljningsslogans som "Plötsligt händer det" är SÅ SANT. Plötsligt börjar bitarna falla på plats.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: