Nyårsrevy 2010 - Saari i bilder och en smula text.

2011-01-02 @ 23:00:31

Januari


Jag har inte mycket mer att kommentera än att jag blev inlagd och försvann dit bara jag kan gå.

 

 

 

Februari


Fortfarande inlagd. Istid.

 

 

 

Mars


Utskriven, men rädd för allt som rörde sig. När jag tänker tillbaka så känns det ibland som att allt var värre efter utskrivningen eftersom att allt blev så tomt. Det var en hemsk tid.





April

Började sakta leva igen. Äter här årets första mjukglass och tränade så gott jag kunde på att vistas ute bland folk.





Maj

Bild tagen utanför Elgiganten, jag minns att jag var så stolt som gått i en så stor affär. Just då var mina mål mycket små, handlade om att komma tillbaka och kunna göra vardagssaker. Äntligen liv och rörelse i mig, omkring mig. Började må mycket bättre och kröp ut ur eremitskalet.






Juni

Träffade Alex för första gången och kände mig stolt som vågade saker igen. Plötsligt betydde saker någonting och jag kunde se färger och känna dofter på ett sätt som jag inte gjort innan. Färgade håret extremrött och svart underhår.




Juli

Segelsemester i tre veckor med mina föräldrar, bild tagen i Härnösand. Det var roligt, även om jag oftast låg däckad av Postafen under själva seglingen så var det underbart att gå från hamn till hamn. Det är så sommaren ska vara. Vi var på Skulefestivalen och jag såg Amanda Jenssen för första gången.





Augusti

Hemma från seglingen drog jag iväg i en hypomanisk period. Jag började träffa vänner igen och på bilden är jag på Botniabanans invigning i väntan på att se miss Amanda Jenssen för andra gången.





September

Starkt hypomanisk, men det kändes inte på något sätt negativt. Alex kom upp och den här bilden är tagen på Pride. Jag var så galen och glad!





Oktober

Här någonstans hade jag börjat krackelera för att sedan falla sönder återigen. För efter regn kommer solsken och även tvärt om. Jag blev hemskt deprimerad, inlagd men också kär. Det var en konstig känsla att både vara deprimerad men förälskad, att ha problemen men ändå så mycket vackert. Mary svepte in och vände upp och ner på mitt liv!

Här tog jag också beslutet att sluta skada mig. Det är första gången i mitt liv som jag verkligen gått in för det helhjärtat.





November

Slussades ut från psyket och började må mycket bättre. Bilden är tagen hos Mary efter att hon fått kattungar, jag håller i en av katterna som jag tingat. Vi blev officiellt flickvänner den 16:e november






December

Bilden är egentligen tagen i november, men det var såhär jag spenderade många mornar hos Mary. Det är så jag vill fortsätta att spendera mina mornar.



Allt som allt så ser jag tillbaka på 2010 med fasa över hur hemskt det varit, men det blir bättre och bättre. Jag har vänner och kärlek och snart en lägenhet och två katter. Om jag kämpar så tror jag att även om det inte blir bra så kommer det i alla fall att bli bättre. 2011, kärlekens år!

Mål för 2011: Resa till Malin, Alex och brorsan, skicka in texter jag skrivit till förlag, börja simma och ta hand om mina sårbarheter i sann DBT-anda.

SKÅL!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: P-A

Fina bilder. Cool klädsel. Tummen upp!

2011-04-26 @ 13:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: