Have a chill pill.

2011-01-10 @ 15:05:02
Jag har suttit i telefonen sedan jag steg upp och fram till nu, och så petade jag i mig lunch någon gång däremellan. Det är en fel soffa som beställts, det är kvartersvärden som ska besiktiga min lägenhet, det är ett avtal jag måste signera, det är mamma som jag måste fråga om råd. Jag är helt slut nu.

Jag har planerat hur jag ska hinna med utan att bli tokig. Idag kommer Maria och hjälper mig att packa. På tisdag ska jag packa fram till eftermiddagen, sedan tar jag en paus och åker till Mary för att sova över en natt, sedan ska hon följa mig hem till mig och hjälpa till att packa. Dessutom har jag lite arbetskraft att be om från personalen på mitt boende.

Micropauser pratade Mia om förra gången jag skulle flytta. Ta en paus lite nu och då för att hämta energi. Det måste jag göra. Och en get-away till Mary mitt i veckan gör mig gott, det är jag säker på. Det är jobbigt att slappna av här hemma bland flyttlådorna, de drar till sig min uppmärksamhet och det känns som att jag inte ens vilar när jag sover.

Det märks att jag är stressad. Jag har börjat använda människor för att verklighetschecka saker. "Är radion på?", "Sa du någonting?" och så vidare. Men det är svårt att vara så stressad hos min flickvän - sist jag sov där så somnade Mischa på min arm alldeles vid mitt ansikte. Jag somnade också trygg och säker med en av mina katter intill.

Självklart vill jag ge mig själv ett riktigt hem, men jag vill också ge Mischa och Amina ett tryggt och bra hem. Jag måste ta hand om min själv för att kunna ta hand om dem, och det är precis så jag tänker göra. De är värda det, jag är värd det.

Är det redan mörkt ute? Jag som inte hunnit allt jag borde hunnit. Dags att släppa datorn och fortsätta stressa...


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anna

du är bäst:) jag är så glad för din skull.

Du hjälper mig att hjälpa en kompis som är mitt inne i skiten. så jädrans bra du är:)

2011-01-10 @ 19:48:22
Postat av: Saari

Anna: Tack. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, men hoppas att din kompis snart får må bra, har man engagerade vänner så är det alltid ett stort plus!

2011-01-10 @ 21:22:55
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Jennie

Lycka till med flytten Sara! Stora kramar från kusin J

2011-01-11 @ 07:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: