Puffvakt.

2011-02-24 @ 23:17:46



Jag avlastar min flickvän lite och tar hand om Puffen. Hon spenderar lite quality time med sina kattskatter. Puffen och jag är bästisar nu eftersom jag har makten att lägga fram blötfoder till honom, dessutom har jag med stöd av boendestödet (plats för skratt) låtit honom få springa utan koppel en del idag. Puffen mår som en prins i en tårta, som Mika brukade säga.

Killen som var mitt boendestöd idag var väldigt öppen och trevlig. Vi pratade non-stop, så jag fick inget gjort direkt. Jag nämnde att jag köpte snacks till lördagen för att fira att jag varit skadefri i 4 månader, vilket ledde till många frågor om självskadebeteende. Jag försökte svara på hans frågor, både från mitt perspektiv och andras perspektiv.

Tydligen praktiserade han på APM för snart tre år sedan, så när jag kom in på Carro och Johanna som inte orkade med sin ångest mer och lämnade oss, mindes han att de hade krismöte på psykiatrin. Han frågade nämligen varför jag valde att sluta, vilket till viss del beror på att jag slog i botten och också för att jag fick en väckarklocka när Carro dog.

Men det har varit en bra dag. Imorgon kommer några snickare och höjer skåparna i mitt kök så snart är köket i högform. Tapeterna sitter på väggen och taket är målat.

Jag börjar få ihop en hel massa tolkningar av Marilyn Monroe till min vägg. Kanske utvecklas det till ett helt hörn tillägnat Marilyn! Jag vill ha så många fria tolkningar som möjligt.

Nu ska Puffen och jag ut en sista sväng. Over and out.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: