Vad får jag allt ifrån...? Glöggen!

2011-12-06 @ 15:32:50
Ja, alla minns väl Björn Gustafssons underbara möte med glöggen:

 

Jag och Mary var på stan idag och stannade bland annat av vid bolaget och köpte bland annat årets glögg med kaffesmak. Det MÅSTE ju bara bli en hit. Vi ska provsmaka ikväll, mums.

 

 

 

Dagarna fylls med liv, men lite mer än vad jag orkar. Jag är inte van vid att ha så mycket att göra på dagarna, jag har bara klarat av ett göromål om dagen förut, men ibland så måste man verkligen bita ihop trots att energin tryter.

 

Idag har jag haft samtal med samtliga terapeuter (två från mitt förra behandlingscenter och en från TIPS) och vi ska fasa ut mina träffar med mina soon to be förra terapeuter och fasa in min nya. Jag gillar min nya terapeut, han verkar vara en trevlig människa som kan sin sak.

 

Sedan åkte jag ner på stan med Mary, hon handlade gardiner åt en vän och sedan gick vi som sagt på bolaget, skyndade oss iväg till bussen för att hinna åka på övergången.

 

Så trött, hur orkade jag egentligen springa runt i Stockholm varje dag när vi var där i en vecka? Jag fixar knappt Umeås gator, i alla fall just nu.

 

Dagen är inte slut än. Katterna behöver mat och jag tänkte köpa en vit julgran på Rusta. Men imorgon, då ska jag sova...

 

Dagens doft: Kanelrökelse.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

hur orkar människor? Jobba-träna-laga mat-träffa folk-städa, gärna samma dag.

Fan, om man vore lite normal!!

2011-12-06 @ 15:35:49
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: WeepingPoet

Jag frågar mig samma sak, Mary! Jag orkar vara på jobbet och försöker prestera mitt bästa. Sedan orkar jag inte så mycket mer. Men man sitter ju med vetskapen om allt man borde. Städa, fixa nyttig mat, träna, socialisera, vara kreativ och samtidigt gå och lägga sig i TID! Näe, jag får fasen inte ihop det.

2011-12-06 @ 15:56:09
Postat av: mary

Sara, eller hur. Är folk robotar eller?

2011-12-06 @ 16:14:31
URL: http://janemary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: