Mysmorgon.

2011-12-01 @ 10:33:00
Somnade sent, vaknade relativt tidigt trots att jag gått upp två gånger inatt och tagit extra sömnmedicin. Sömnen är inte riktigt som den ska just nu, det är det klassiska vintersyndromet - man är supertrött från eftermiddag till kväll för att det är så mörkt, sedan när man gå i säng så säger det bara DING och så är man väldigt vaken. Min kropp vet inte riktigt när det är dags att sova.

Det har varit en mysig morgon. Jag vaknade med Mary, vi gjorde kaffe och tog fram lussebullarna och mitt adventsljus. Jag har laddat ner Tomtar på loftet, det blir min julkalender. Vi har inte pyntat eller så, men vi funderar på att köpa en vit julgran (som katterna säkert kan ha jätteskoj med).

Peppar mig själv med Alice in Videoland och funderar på hur jag ska styra upp dagen. Idag kommer städnazisterna (boendestödet) vid 14, och vi har tvättid kl 13. Först och främst ska jag plocka och dammsuga, ett rum i taget. BUSY HANDS ARE HAPPY HANDS, right? Jag mår så mycket bättre när det är städat och jag kan tända rökelser, ljus och bara luta mig tillbaka.

Jag har börjat måla lite smått. Det blir inte som jag vill ha det bara... Och jag måste köpa färg. Och penslar. Jag vill verkligen komma igång igen, förverkliga visioner.

Wilma sitter och petar på mig, säger att jag ska se henne, men nu måste Puffen faktiskt få gå ut.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Lina

Jag har faktiskt köpt en vit gran. Jag längtar så mycket tills jag får ta fram den och pynta den i massa rosa grejer!

2011-12-01 @ 13:15:32
Postat av: Vinter

Jag kan faktiskt rekommendera årets tv-kalender. Lite Dickensstil och tämligen mysig.

2011-12-02 @ 07:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: