Självbefogad vanvård.

2011-12-03 @ 20:21:16
Fil till frukost, en Modifast-shake till middag... Och kaffe. Det går inte, ska det vara så svårt att laga mat? Att äta? Två riktiga mål mat om dagen borde jag ju kunna få till... Vi är ju två om det, men det känns som att jag borde vara ett bättre dragplåster när min sambo har det svårt.

Vi har i alla fall bestämt att det blir fest nästa fredag - Idol-final! Det är på tiden att socialisera sig lite, och vad är inte bättre än att hålla en fest? Jag ska göra white russians, lyxa till det lite. Fast bara om jag ätit mina mål mat på dagen, för annars skulle det säkert bara bli fel med alkohol inblandat.

Jag har börjat beställa hem julklappar, och på måndag ska jag och boendestödet botanisera nere i centrum. Jag vägrar julstress, det ska vara roligt och inte ett stressmoment. Jag ska köpa en vit gran, vi får väl se om katterna låter den stå kvar eller om de kommer riva den gång på gång.

Jag ska ägna mig åt lite diskande nu, såhär på lördagskvällen. Helger betyder nästan ingenting numera, jag längtar till vardagarna för att jag behöver strukturen. Helgen brukar gå åt till att sova igen de timmar man missat under veckan (fast jag vet att förlorade timmar är förlorade för gott, men det känns bra att sova länge).

Nä, på måndag blir det ändring. Jag måste få bukt med sömnen och maten, annars är jag på väg mot botten igen.


Ps. Låst blogg.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Jag ifrågasatte om du verkligen blivit FRISKFÖRKLARAD när du fick en diagnos BORTTAGEN för att den visade sig vara felaktig. Det är ju långt ifrån samma sak...



Det var i korta drag vad jag skrev.

2011-12-03 @ 23:28:42
URL: http://tjelsi.com
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

"Två riktiga mål mat om dagen borde jag ju kunna få till" <- Story of my life

2011-12-03 @ 23:29:03
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Vinter

Kanske sänka ambitionen och se till att få i dig/er ett mål lagad mat om dagen? Råkar ni sen få i er två är det ju ett stort plus... :)

2011-12-04 @ 19:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: