Om de bara kunde tala.

2011-12-09 @ 11:39:33
Min lilla kille har kräkts och förmodligen haft diarré. Jag vaknade till hans kväljningar och torkade upp efter honom, nu verkar han lite tärd. Jag sitter och väntar på att veterinären ska ringa upp, jag vill verkligen rådfråga dem om detta. Han är lite mer loj idag nämligen - inte så som Svante var när han var sjuk, utan bara lite trött. Men det ÄR ju tröttsamt att kräkas så ofta som han har gjort. Jag kan inte förstå vad han kan ha fått i sig som gör att han mår så dåligt att han måste kräkas, det enda vettiga svaret är att det handlar om hårbollar. Första spyan som vi upptäckte igår var i princip bara hår, sedan kan de ju ha fastnat i halsen och irritera. Jag tänker dock inte chansa, jag vill prata med en veterinär.

Ikväll ska vi ha fest och det känns inte så roligt när kissekotten är sjuk. Min lilla kotte... Som tur är så blir vi ett litet sällskap, lagomt.

Om de bara kunde tala.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja usch när dom små blir sjuka. Det är hemskt för dom kan inte berätta om det gör ont och hur det känns. Jag som har mindre djur verkligen avskyr när dom kräks för det går så extremt fort för dom att bli rejält uttorkade och slöa. Det kan gå på en fem sex kräkningar så är dom nästan lealösa. Jag hoppas att det bara är hår som irriterar lillkatten så han blir bra fort igen. Fortsätter han vara slö kan lite hjälp att få i honom vätska kanske vara bra. Det är ju det som brukar vara värst när det handlar om kräkningar. Antingen lite dropp, en vätskebula eller tvångsvätskning med spruta i mun.

2011-12-09 @ 13:57:17
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Iso

Han kan inte ha ätit något han inte ska ha i sig? Snöre eller nån grej? Du skrev att katterna suttit under sängen med ett paket bomullsrondeller, om han ätit en sån kan den ha fastnat nånstans. Bra att du kontaktar veterinär, kräkning och diarreer kan bli allvarligt ganska snabbt.

Hoppas han kryar på sig.

2011-12-09 @ 14:51:51
URL: http://coffincutie.blogg.se/
Postat av: Moa

usch vad jag känner igen det där :( vår katt har varit sjuk en hel del och det är lika jobbigt varje gång när man inte vet vad det är... sitter och kollar mobilen var tionde minut när jag vet att mamma är hos veterinären med henne...

hoppas han blir frisk snart!

2011-12-09 @ 17:39:49
URL: http://dayviews.com/legobit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: