Fat! So?

2011-12-04 @ 14:18:37
Det var länge sedan jag skrev om min viktminskning, mest för att jag inte riktigt försökt gå ner i vikt aktivt. Det har varit så mycket annat samtidigt. Jag dock det alltid nära i tankarna, när jag går ut med hunden eller går till bussen så försöker jag ta längre och snabbare kliv, jag försöker äta regelbundet men är inte så fixerad vid vikten.

Seroquel är rena giftet om man som jag har lätt för att gå upp i vikt. Jag har varit nere på -20kg från min maxvikt, men gick sedan upp till -11kg. Nu är jag nere på -20kg igen och tänkte ta mig över den magiska spärren där jag inte varit på flera år.

Jag vill inte bli smal. Jag vill må bättre rent fysiskt och orka lika mycket som andra. Jag tror inte att jag skulle vara särskilt snygg om jag inte hade lite att ta i heller. Hur som helst så är jag i en riskzon när det gäller min hälsa och det är det viktigaste. Mitt utseende finner jag oftast acceptans för, eftersom jag inte kan göra så mycket åt det och inte göra något som drastiskt ändrar på det.

Det är synd att jag inte har kvar min tjockis in crime, Malin. Vi brukade peppa varandra eftersom vi båda är tjockisar, hon vet verkligen hur det är att vara kraftigt överviktig. Eller, hon visste... det här med om hon är eller var är svårt att skriva om, för hon jag vill att hon fortfarande ÄR fast hon egentligen VAR. Om ni förstår vad jag menar? Hon är den enda som vet/visste hur mycket jag väger. Jag vågar inte berätta för någon annan.

Det som stör mig mest med att vara överviktig är att alla snygga kläder är för små. Det är så irriterande, jag skulle vilja ha en egen stil men det är så svårt att hitta de där perfekta plaggen när man är så stor som jag är. Jag sitter och dregglar på olika nätaffärer och önskar kläderna större, snarare än att önska mig mindre.


FAT! SO?


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Susie

Jag blir lite ledsen när jag läser detta. Tycker verkligen att det är diskriminering att man oftast bara gör kläder upp till strl 42, och ska man ha större, ja då får man gå till den pyttelilla klädesavdelningen som dessutom heter något i stil mig big clothes for you, eller liknande.

Förstår verkligen att du också skulle vilja ha kläder som många andra kan ha.

Jag själv har också närstan jämt kämpat med vikten, trots att jag inte är överviktig. Jag har vägt allt mellan 48 till 72. Och det var jobbigt. Jag undrar om man någonsin kan bli nöjd med sin vikt.

Borde egentligen bygga upp min självkänsla mer. Jag tycker ändå att du verkar ha en bra självkänska! :) Och du är jättefin, som du är.

Jag "känner" din flickvän via nätet och jag är glad för er skull, ni verkar verkligen trivas tillsammans och älska varandra. Underbart att se! Nu snöande jag in på nåt helt annat, men grattis till kärleken. :) Ni är BÅDA suuuuperfina, precis som ni är.

2011-12-04 @ 14:29:16
Postat av: Saga

Eller hur! Så sjukt irriterande med alla mini kläder. Det finns ju faktiskt folk som inte vill klä sig i tält och är större än 42-44.

asos curve avdelning brukar faktiskt ha skitsnygga grejer.

2011-12-04 @ 15:13:53
URL: http://dadooron-ron.blogspot.com/
Postat av: Briseis

Det är ju ett problem ofta att hitta saker som avviker på mer än ett sätt... man kan hitta saker i ovanlig stil, eller ovanliga storlekar, men sällan plagg som är både och. Så jag tänkte slänga lite länkar på dig.



Den här är inte specifikt mörk stil, men de har en mängd storlekar och sådan bredd i sortimentet att det mörka de har är helt acceptabelt. Många vackra kjolar där man kan välja den svarta, eller någon annan snygg färg.

http://sanctuarie-net.stores.yahoo.net/



Och två listningar på goth-butiker som har större storlekar, det fanns lite av ett overlap, men båda listorna ser lovande ut.

http://www.shadowclad.com/voluptugoth.htm

http://www.mookychick.co.uk/alternative-fashion/plus-size-clothing/plus-size-gothic-clothing.php

2011-12-04 @ 17:27:04
Postat av: deadpassive

saari, ellos har rätt så mycket snygga kläder i lite större storlekar.

får man fråga vad du har för storlek?

själv har jag 48, ganska lätt att hitta plagg här och där.

2011-12-04 @ 22:18:25
URL: http://deadpassive.blogspot.com
Postat av: deadpassive

saari, ellos har rätt så mycket snygga kläder i lite större storlekar.

får man fråga vad du har för storlek?

själv har jag 48, ganska lätt att hitta plagg här och där.

2011-12-04 @ 22:19:28
URL: http://deadpassive.blogspot.com
Postat av: deadpassive

saari, ellos har rätt så mycket snygga kläder i lite större storlekar.

får man fråga vad du har för storlek?

själv har jag 48, ganska lätt att hitta plagg här och där.

2011-12-04 @ 22:20:29
URL: http://deadpassive.blogspot.com
Postat av: Beyond Sizes

Har du kollat in Asos Curves kollektion och även Torrid.com de har många snygga plagg i Plusstolekar. Lycka till i letandet efter kläder, det är minst sagt ett detektivarbete.

2011-12-05 @ 11:46:08
URL: http://beyond-sizes.com
Postat av: Beyond Sizes

Glömde lägga till att jag tycker du är jättesöt!

2011-12-05 @ 11:47:52
URL: http://beyond-sizes.com
Postat av: Thina

Torrid.com rekomenderar jag verkligen! Även om dom är sämre nu, eller dom hade mycke mer alternativa kläder innan nu har dom mer vanliga..men man hittar ändå mycke fint och ofta rätt billigt! Det som är trist är tullen..men jag brukar beställa nån gång i bland när jag har råd att köpa mycke så då blir det ändå ok :-)

Sen finns det ofta bättre storlekar i tyskland, där kan man gå in i goth affärena och hitta kläder! Det gör man ju inte här hemma..inte ofta...

Och du är fin som du är! Det är samhället som utgår från att alla ska va super smala.

Kram Thina

2011-12-05 @ 17:44:50
URL: http://thinas.bilddagboken.se
Postat av: Saari

Tack för alla tips! Uppskattas jättemycket!

2011-12-06 @ 16:08:46
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: parajumpers sale

obtaining a pair in which very well harmonizes.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: