Att le genom tårarna.

2011-12-31 @ 12:11:32
Gott nytt år! Inom de närmaste dagarna ska jag skriva om året som varit, min personliga nyårskrönika. Håll ögonen öppna, om ni är intresserade det vill säga.

Jag har sovit gott, varit ute med Puffen, druckit kaffe och snart ska vi ta tag i städandet här. Jag vill att det ska vara så fint som möjligt för min brors skull, jag hoppas att festen blir en hit. Hur skulle den inte kunna bli det? Det blir god mat, god dryck och gott sällskap.

Jag har inga särskilda förväntningar för det nya året. Förra året skulle bli ett bra år, bestämde jag och Mary, men istället tog den svängar som jag aldrig kunde ana. Det har varit mycket död och sjukdom, samtidigt som jag funnit trygghet i en människa och fått smaka på lycka. Jag tar ingenting för givet längre, jag tänker mest på Malins död... Livet är skört. Och jag tänker på min fästmö och allt vi fått gå igenom. Jag tar inte henne för givet heller.

Förra nyårsafton verkade spegla stora delar av 2011. På tolvslaget låg och jag kramade Mary i sängen, hon grät. Sedan gick vi ut till de andra, dansade till musiken och log igenom tårarna. På något vis känns det som att vi fått göra det hela året - le genom tårarna.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Y,

Gott nytt år! :)

2011-12-31 @ 13:37:38
URL: http://bergochdalvanaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: