Stopp och belägg!

2011-08-07 @ 11:31:45
Semestern tog sig en otrevlig vändning. Jag försökte hålla ihop henne men hon behövde någonting annat. Jag åkte in med henne, satt och väntade med henne, kysste henne farväl när hon fick ett rum. Det är så med sjukdomar, de kommer än hur bra man har det. Det behöver absolut inte vara betingat med någon speciell händelse eller så... kanske påpekar jag det för att jag vill övertyga mig själv om att jag är en bra flickvän trots att hon inte kan vara hemma nu.

För egen del så har stressen utlöst ett sorts sorl i huvudet och det skrämmer mig lite. "Ring ambulansen". Varför ska jag ringa ambulansen? Jag vet inte varför de sa så. Jag tänker inte utreda det.

Hur som helst så är minisemestern slut, jag åker in till stan i eftermiddag och tar hand om alla djur, och mig själv. Te och bröd med marmelad låter hur bra som helst just nu.

Jag måste stoppa flödet. Slappna av, inte stressa, äta regelbundet och så vidare för att mota bort de värsta klara rösterna. Jag tror inte att det beror på något annat än att jag blivit satt under press. Som jag sa till mamma, eftersom jag faktiskt kan tala om dem så innebär det att jag fortfarande har kontrollen.

Stop, drop and roll. Jag ska måla tavlor till David Bowie när jag kommer hem. Se skräckisar. Sova. Sova. Sova.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anna

usch vad tråkigt. Men vilken bra flickvän du är som åkte upp med din tjej.



Ni är duktiga som vågar söka hjälp och ta i mot hjälp. Och du Sarri du är så duktig som inte självskadat på länge:)

Jag trro på dig

2011-08-07 @ 14:09:15
Postat av: Vinter

Det är så tråkigt när sjukdomar sätter stopp för sådant man vill göra. Vilka sjukdomar det än är.



Te, djurgos och målning låter som en mycket god idé.

2011-08-09 @ 10:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: