Så trött.

2011-08-07 @ 18:40:56
Jag är så trött. Jag vaknade på morgonen och var trött. Vi åkte till Olofsfors och jag var trött. Det mumlar i huvudet.

Så åkte vi in till stan för att lämna min bror vid flygplatsen. På radion spelade de Fucking Perfect med P!nk och jag bröt ihop totalt.

Malin, du visste inte att du var perfekt. Du kunde inte tro på det. Du... Malin, jag saknar dig så. Jag började gråta och jag vet att en vänskap som vår är once in a lifetime om man har tur. Min Malin dog. Hon lämnade mig. Hon fanns alltid där, jag önskar att jag kunde ringa henne nu.

Brorsan sträckte bak en hand och tog min medan jag skrynklade ihop ansiktet för att det gjorde så ont och för att tårarna bara kom. Jag har skjutit och skjutit på sorgen, den är för stor för att jag ska orka ta itu med den.

Nu sitter jag hemma och ska få middag. Jag har ringt mobila teamet som ska ringa upp mig sedan. De föreslog att jag skulle åka in men det vore ju bäst om jag var hemma. Saken är bara den att jag inte riktigt är här. Verklighetsgränserna suddas ut. Det känns som att jag vill fly.

Rationellt. Jag har vilat, jag har låtit allt komma ikapp och nu har jag stressat. Det är därför rösterna kommer och går nu, inte för att Makten tagit vid igen. Det är bara stress. Var rationell nu Sara.

Jag vill besöka min fästmö, jag vill hålla om henne för att hon ska känna sig tryggare, veta hur mycket mina armar, mina ben, hela kroppen och hela mitt psyke och hela min själ älskar henne. Jag vill att hon ska tänka på sig själv och bara sig själv nu. BARA sig själv. Vi måste läka oss själva först.

Även om jag skulle behöva läggas in för att stoppa rösterna som kommer mer och mer så har jag ingen som helst ork för att ta mig dit...

Frågan är, ska jag stanna hemma med förlamande ångest eller vara på ett annat ställe med förlamande ångest? Jag vet inte. Slår ut med händerna, förslag?

Förstår inte hur jag orkat författa dessa stycken.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: deadpassive

att läggas in löser inga problem alls.

så har det varit för mig i alla fall.

man får ju ingen vettig hjälp, man blir bara inlåst & medicinerad. så är det i alla fall på psykosavdelningarna. bara där jag varit inlagd pga. min schizofreni. vart blir du inlagd? finns det avdelningar för bipolära?

2011-08-08 @ 02:42:06
URL: http://deadpassive.blogspot.com
Postat av: Lyssra

Jag är inte sjuk men blir lätt orolig och börjar tänka i onda cirklar. Då vill jag helst bara ha människor runtomkring mig, men de ska bara vara. Ex åka hem till en vän och bara hänga i soffan medans de fortsätter med sitt liv men ändå låter mig vara där. För genom att iaktta dem och se att det går att leva så blir jag mindra orolig och kan ta mig upp ur soffan och vara mig själv igen. Ibland vill jag vara själv för jag vill inte att någon ska se mig ledsen men jag rekomenderar första sättet. Om jag ska rekomendera någon av dem.

2011-08-08 @ 19:07:54
Postat av: Tilda Karlsson - Homosexuell fotograf

Så vacker du är.

Och så vackra dina texter är.

2011-08-08 @ 20:52:13
URL: http://tildaphotography.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: