Personlig premiär för botniabanan.

2010-09-09 @ 19:04:42

 

 

Nu är biljetten bokad, jag ska (för mig) premiäråka tåg från Umeå till Nordmaling imorgon. Mamma har fyllt år och vi ska på Andy Warhol-utställningen i Övik i helgen för att fira. Det blir nog bra, om jag bara fungerar. I veckan har det varit väldigt svårt, jag håller på att landa efter att ha varit speedad och det är inte lätt.

 

Jag har sovit dåligt i några dagar, så nu gäller det att ta hand om sig själv. Det är INTE RÄTT TILLFÄLLE att bryta ihop nu. Men på något sätt ska jag fixa det. Äta rätt, sova rätt, jag vet hur viktigt det är. Jag ska vara kattvakt om lite mer än en vecka och det kommer säkert vara helande. Min Svante är som Valium för mig.

 

Jag är orolig inför att åka tåg. Jag har fruktansvärda katastroftankar, men det är definitivt bättre än att åka buss. Med buss tar det ungefär 60 minuter till Nordmaling från Umeå, jämfört med 26 minuter med tåg. Hurra för botniabanan! Jag fick min biljett genom sms så jag hoppas verkligen att det funkar, och att det inte är så mycket folk. Men 26 minuter kan jag nog uthärda.

 

Nu är det dags att åka upp på Apoteket och hämta ut min ApoDos. Jag borde köpa en maxi-dosett, så illa är det.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: