Produktiv!

2010-09-23 @ 00:00:22

 

 

Idag känner jag att jag borde vara nöjd över mig själv. Jag har gjort mina göromål, jag har ätit riktig mat, jag har en katt som älskar mig för att jag ger honom gos och mat, jag har skrivit en enligt mig viktig men framför allt förlösande text (i föregående inlägg) and the list goes on. Det är kanske inte så märkvärdigt för andra men för mig är det en bra dag helt enkelt.

 

Nu ligger Svante på sin favorit-fotpall och är totalt avslappnad, han sover och ser ut som att han ler i sömnen. Han är helt otroligt bedårande. Fast jag vet att jag kommer känna annorlunda inatt - för under natten som var så skrek han tills jag gick upp och släppte ut honom vid 04.00. Mamma och pappa har nämligen lärt honom en dålig ovana, istället för att vara konsekvent när han var kattunge och vägra låta honom dra upp dem ur sängen på natten för att släppa ut honom så gav de efter. Nu går det inte att lära om, i alla fall inte på den veckan som jag är kattvakt, så jag kryper ut sängen och släpper ut honom när det behagar honom. Han lever som en prins, den här katten. Det är inte det minsta synd om honom vill jag lova!

 

Han är väldigt bestämt med mattider också, det är bara att servera honom när han går igång.

 

Igårkväll var jag hos Maari och Svante följde med mig dit. Sedan stannade han i krokarna, varje gång jag gick ut och rökte så hörde jag hans mesiga pipande och såg honom komma travandes mot mig. Han undrade nog vad jag pysslade med. Lojal och fin är han i varje fall, och han älskar att bli kliad runt öronen och i ansiktet. När han är sömnig så föredrar han att bli gosad på magen. Att bli kliad på magen när han vaknat är inte fel heller.

 

Men jag får ut så mycket av att sköta om honom på bästa sätt. Han är min sällskapskatt och jag blir lugn av honom.

 

Jag ska sova snart, hoppas jag. Svante är ju tyvärr inne och sover nu vilket betyder att han kommer kräva att jag stiger upp inatt också. Han verkar ha en inre mat- och sovklocka, för han vet exakt vilken tid han ska ha blötmat och det är alltid vid 04.00 som han brukar vilja gå ut. Ska jag ställa väckarklockan istället?

 

Imorgon ska jag till mormor på middag. MUMS. Mormors mat är jättegod! Och hennes fika är ännu godare... Hehe.

 

Note to self: Kom ihåg att hämta ut mediciner på Apoteket och gå med bankdosan till Swedbank imorgon.

 

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Natalina

du ska vara stolt över dig själv!

2010-09-23 @ 17:26:32
URL: http://natalina.bloggplatsen.se
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Bra gjort! Var stolt :)



sv Bra att du röstade!

2010-09-23 @ 18:59:12
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Saari

Natalina och Tjelsi: Tack, sötnosar!

2010-09-23 @ 21:23:23
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: