Stressen.

2010-09-10 @ 16:01:07

 

 

Nu är det stress som fan, ändå sitter jag vid datorn. Trött, har sprungit på stan och gjort annat som måste göras. Jag måste erkänna att jag inte är säker på vad jag orkar just nu, men enligt min erfarenhet så orkar man det man måste, helt enkelt. När man verkligen måste, då tar man sig igenom det. Och det är vad jag gör nu.

 

Kommer inte in på piratebay, vore schysst med lite ny musik till iPoden inför tågresan men det jag har duger absolut.

 

Jag är så stressad att jag inte kan kissa när jag går på toa. Det borde betyda att det är dags att ta ner tempot. Jag är inte hypomanisk längre, jag är bara jävligt stressad. Och trött. Det ska bli skönt att sova när natten kommer.

 

Jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt att ta tåget till Nordmaling, det är lika bra att jag tar en Xanor innan.


Förresten så har Seroquel nu godkänts som en medicinering mot depression. Varför ge neuroleptika till deprimerade personer när det finns SSRI? Kanske för att SSRI-preparat inte visat sig fungera. Men om någon läkare i första hand skriver ut neuroleptika som Seroquel för behandling av depression så ska jag sparka hennes eller hans arsle så hårt att hon eller han får näsblod. Neuroleptika är rävgift!



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag har fått Seroquel utskrivet mot depression och svår ångest, men inte förrän jag redan hade fått prova olika SSRI-preparat, så jag förstår absolut vad du menar.

2010-09-12 @ 23:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: