Som en Cisordinol-injektion.

2010-09-26 @ 14:08:57

Cisordinol.




Det känns som om jag fått en stor dos neuroleptika, ungefär som när jag fått en Cisordonol-injektion. Kroppen bara hänger, jag sluddrar, orkar ingenting. Hvudet hänger inte med. Känner mig intelligent som en grönsak.

Pappa tycker att jag ska ta en promenad. Att vi ska cykla till farmor. Det är ju bra idéer, men jag mår inte bra, jag är inte okej. Att hälsa på farmor känns tungt för att jag helt enkelt knappt kan hålla mig vaken. Att cykla dit känns ännu jobbigare. Jag är slapp och trött och jag förstår inte varför. Dunderförkylning på gång?

Sov nästan 10 timmar inatt, och så sov jag ännu en timma nu på dagen. Igår sov jag ännu mer. Vad fan händer? Mamma undrar om jag tagit någon extra medicin men det har jag inte gjort.

Måste vara förkylning på G. Finns ingen annan förklaring.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Natalina

det går mycket förkylningar just nu :/ vi får hoppas att det inte är det :)

2010-09-26 @ 19:43:01
URL: http://natalina.bloggplatsen.se
Postat av: C

Läste dina två delar om ditt självskadebeteende och måste säga att det var starkt gjort att berätta om det och du är duktig på att skriva. Jag är 17 och varit självdestruktiv sen jag var typ 13.

2010-09-27 @ 01:04:29
Postat av: Saari

C: Tack så hemskt mycket, och det kommer fler delar. Jag hoppas verkligen att jag når ut med mina ord. Bryta tabun och starta diskussioner kring det.



Det är tråkigt att även du är "en svensk tiger". Jag hoppas att du kommer ur självdestruktiviteten så snart som möjligt, sluta aldrig kämpa!

2010-09-28 @ 19:11:32
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: