Hårplaner.

2010-09-29 @ 15:51:14

Sofi Oksanen.

 

 

Igår läste jag ut Baby Jane av Sofi Oksanen. Den var inte som jag väntat mig, på ett positivt sätt. Storyn och hennes sätt att skriva kommer säkerligen göra hennes verk till neo-moderna klassikers.

 

Idag har jag var hemskt trött men ändå lyckats gå iväg och hämta ut ett paket på närmaste ICA.  Har man betalat någonting som kommer med posten så känns det inte SÅ himla jobbigt att gå ut och hämta hem det. Det var rosetter till håret, stornätade "armvärmare" och lite this and that.

 

Ändå är jag så trött att jag nästan somnar när jag inte sitter och röker eller gå omkring i lägenheten. Nu har det hänt igen - jag har tappat kontrollen över min lägenhet. Det är en enda röra som jag inte har ork till att fixa. Det viktigaste är alla brev jag fått, räkningar och sånt, se till att få det betalt. Jag har inga betalningsanmärkningar och jag tänker inte skaffa mig några heller.

 

Snart ska jag bleka håret, och imorgon sätter jag i Vermillion Red i håret för att få en explosiv effekt. Vi får väl se hur det blir. Jag vill vara fräsch i håret för att jag tänkt mig ut och resa, och första etappen är att ta mig till Luleå. Jag förbereder mig på flera plan för resan, det kommer bli tufft men jag vill.

 

Angående hår så funderar jag på att beställa synth-dreads i samma färg som jag eftersträvar med håret. Jag är sjukt sugen, det håller mig vaken på nätterna!




Busbild med ganska nyfärgat hår i juni, Vermillion Red på blekt hår. Jag bju'!




xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: C

Är snyggt med dreads! Haft syntet dreads två gånger. Är väldigt sugen på vita och olika nyanser av rosa, men blir nog inte på ett tag.

2010-09-29 @ 16:44:13
Postat av: Jenny

Synth dreads i pepperoni red eller blut rot från Plastikhaar tillsammans med svart och vitt skulle passa dig riktigt bra! :)

2010-09-29 @ 23:00:33
Postat av: Marille

du passar verkligen superbra i färgen du har och dreadsen tycker ja du ska köra på.

gör det som får dig att må bra =)

2010-09-30 @ 09:18:54
URL: http://mydreamwasalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: