Han kom till mig inatt.

2010-09-12 @ 19:21:14
Eller, tekniskt sätt på förmiddagen. Jag sov och jag drömde om en vän från förut, från något som känns som ett helt annat liv. Före psykiatricirkusen, när jag var liten och osäker liksom jag är idag, fast ändå annorlunda. Lilla Saari, när jag var rage_grrl på quakenet och worldirc (om jag inte minns fel). Jag har inte tänkt på honom på evigheter. Inte haft någon kontakt, ingenting.

Så dyker han upp i en dröm. En fin kille, som jag minns honom, väldigt snäll och jag tyckte om honom. Idag har jag tänkt på honom och försökt ta kontakt med honom igen. Det vore jätteroligt om han svarade.

Det är lustigt hur hjärnan fungerar. Hur kommer det sig att man kan drömma om saker som ens medvetna hjärna inte funderat över på länge? Något som den medvetna hjärnan suddad ut och inte minns? Hur kan det undermedvetna minnas personer, händelser, platser, och öppna upp förseglade mappar ur hjärnarkivet? Jag var så häpen när jag vaknade i morse.

Ännu en gång förstår jag mig inte på min egen hjärna. Det kanske inte är meningen att man ska göra det heller.

Men jag är glad att just han kom tillbaka till mig i drömmen.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Japp, vi får hålla koll på om jag blir hypomanisk eller inte. Chansen finns ju att jag har fått fel diagnos och egentligen har ADD.



Kul att du gillar headern!

2010-09-12 @ 22:17:27
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Celia

Jag länkar din blogg, om de är okej ^^?

2010-09-13 @ 10:13:52
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: Saari

Celia: SJÄLVKLART är det okej att länka mig, jag känner mig hedrad!

2010-09-13 @ 12:01:09
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Celia

Sv: Haha va bra :) Därför att min bloglovin funkar inte som det vill, så jag länkar folket istället för att komma ihåg dom eftersom jag följer din blogg!



Ja, jag undrar hur många timmar jag lagt ner. Ganska många tror jag :o Mer timmar än vad jag sovit nästan haha. Fast nu var de länge sen jag kunde se på film och samtidigt koncentrerar mig och det är lite synd för de finns en massa filmer jag inte sett som jag är sugen på.



HAHAHA, chokladmonstret :D Eller nåt ...sånt. Tack !

2010-09-13 @ 12:08:03
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: