Bostadslös?

2010-10-27 @ 20:55:26
Status för dagen: Sängliggandes. Min kropp är trött, jag har järnbrist (IGEN) och jag känner hur hjärtat går på högvarv. Dessutom nyser jag hela tiden. Jag orkar inte ens gå ut att röka så ofta. Men jag tvingar mig själv att vila och ta det lugnt för på lördag måste jag vara frisk, jag måste måste MÅSTE vara frisk för då ska jag ha en riktig dejt med Mary. Känns


Just nu känns det som att jag trasas sönder av min boendesituation och inget annat. Jag pratade med min kontaktperson på mitt boende och hon sa att om jag kommer tillbaka till boendet så är det bara för att vänta på något annat.

Jag vet ju att mitt boende aldrig varit permanent, det är det inte för någon, men jag ville verkligen inte att det skulle sluta på det här viset! "Vi har inte kompetensen för att ha dig här" säger de, och psyk blir arg på soc som inte ens vill låta mig komma hem på permission, går till motattack och säger att "Från den dagen vi bedömer att du ska skrivas ut kommer soc få betala för din plats på avdelningen, för att de ska jobba lite fortare med att få fram ett bärande boende".

Jag hamnar i kläm. Det är sant att jag behöver mer hjälp och jag är glad att någon förutom jag kräver det, men jag vill inte flytta ifrån mitt boende på grund av att jag inte hanterat situationer rätt.

Det här hade jag inte förväntat mig, jag trodde aldrig att det skulle bli på det här sättet. Inte i mina vildaste mardrömmar.

Jag väljer att försöka fokusera på det goda. Jag kan inte göra annat.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad är det som har hänt som fick dem att vilja dra in ditt boende? ;o Hur hög "tröskel" har de?

2010-10-27 @ 21:20:35
Postat av: mary

jaa, riktig dejt :)



ååh hoppas det löser sej med boende! annars fritzlar jag dej i mitt förråd! jaaa!



<3

2010-10-27 @ 21:40:30
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag råkade hitta din blogg för några dagar sen, och ville bara säga att jag känner igen mig i en del av det du skriver och tycker att du är bra på att uttrycka dig och verkar vara en stark tjej. Det hjälper mig att läsa, skönt att kunna känna igen sig ibland. Keep up the good work, och lycka till med allt.

2010-10-27 @ 22:48:29
URL: http://slippingthroughmyfingers.blogg.se/
Postat av: Thina

Det verkar skit skummt att dom bara kan kasta ut dig! Men bra att sjukhuset sätter hårt mot hårt mot soc! Du borde ju kunna få något lss boende, typ satelitlägenhet eller bo i ett gruppboende, där det är permanent! Ibland kan det gå snabbt att få en plats på sånt. Eller här i malmö kan det göra det om man drar i rätt trådar. Min kompis flyttade från småland och hit och det gick på någon månad att hon fick sin plats. Och ja ditt boende är ju ännu mer akut! Så då borde dom fixa det!

Man mår ju inte direkt bättre av att inte ens veta vad som händer på boendefronten!



Hoppas verkligen att dom fixar fram något bra!

Kramar Thina

2010-10-28 @ 12:18:53
URL: http://thinas.bilddagboken.se
Postat av: Lisa

Jag har läst några stycken i din blogg och redan nu kan jag säga att du är en sstark individ. Jag lider med av svår självdestruktivitet och jag vet vad du går igenom med kampen om hjälp, förståelse, och mot hela det svenska systemet.

Jag lider med dig. Glöm inte att du är vacker, från insidan och ut <3

2010-10-28 @ 14:10:04
URL: http://thetrashdoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: