En dag på stan.

2010-11-22 @ 18:18:53

 

 

Det var segt att gå upp idag. Mamma hade tydligen ringt och pratat med mig men jag minns inte samtalet. Jag vet inte hur jag lyckades svara i sömnen. Hur som helst har jag haft en hel halvdag på stan med en annan kvinna på boendet, och sedan träffade jag mamma och gick på shopping-spree. Jag var bara tvungen att hälsa på Mary en kort sväng på Skopunkten, hihi.

 

Jag har köpt två julklappar och en ytterligare present. Jag har provat kläder och blivit förbannad, för den stil jag egentligen vill ha inte tillåter så stora storlekar som jag har. Det är sjukt drygt att inte kunna hitta den där perfekta toppen eller kjolen på grund av sin vikt. Hej världen, det FINNS faktiskt tjejer och killar som har stora storlekar och det betyder INTE att man vill klä sig i tantiga/gubbiga kläder. Hej hallå, det existerar unga människor som är stora/tjocka/whatever!

 

Jag hittade strumpbyxor till mig själv i alla fall, efter att ha frågat en exbidit på Lindex. Tyvärr var det lite svårt att hitta rätt storlek men om de är alldeles för små så kan jag ge dem till mamma. Jag hoppas att de passar, jag behöver dem!

 

När jag köpt alldeles för mycket saker handlade vi mat och nu är jag hemma med ala fynd. Jag är helt slut, det tar på krafterna att gå på stan och det är ju så otroligt kallt ute.

 

Måste samla krafterna, imorgon är det studebesök på Ersbodas behandlingscenter. Jag vet inte om det är något för mig, jag kanske får en klarar bild av vad det skulle innebära att vara där en vårdperiod. Jag ska be mina terapeuter släppa av mig hos Mary efteråt och ha lite kärleks- och kattungeterapi

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Thina

Det är trist att man aldrig hittar snygga kläder som passar! Alla är inte smala...Hade man varit rik och kunnat beställa från usa hade det ju varit mycke enklare! Men det blir ju dyrt att göra,...framförallt sen man alltid började åka på tull! där finns annars massa fina kläder i stora storlekar!!! I sverige ska man va tant trist klädd om man har över storlek 38..typ schock mm tar ju aldrig in större kläder! I tyskland är utbudet bättre! Men inte i alla butiken men man kan iallefall hitta!



2010-11-23 @ 12:47:03
Postat av: Mina

Usch! Jag vet hur det är! Bara för att jag drar en större storlek betyder det inte att jag vill dölja min kropp i ett tält av fult mönstrat tyg!

2010-11-23 @ 18:21:26
URL: http://minaskaflytta.blogg.se/
Postat av: Anonym

gina tricot har vissa plagg i storlek upp till xxl, dessutom mycket stretch i en del.

2010-11-23 @ 22:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: