Vänskaper som bygger.

2010-05-20 @ 17:26:51

Dagens hår.

 

I morse ringde telefonen och jag svarade yrvaket; det var C och hon ville komma upp en stund. Jag slängde på mig kläder och släppte in henne, bjöd på ett glas bubbelvatten (jag kan fortfarande inte göra kaffe) och vi pratade ute på balkongen över några cigaretter. Tillslut vaknade jag till ordentligt, men det var efter att hon kommit och skakat liv i mig. Jag har verkligen en lång startsträcka på morgonen.

 

Har lagat riktig mat till lunch vilket är hemskt olikt mig. Men jag har börjat göra fler saker som är olikt mig, ta initiativ och våga gå ut, våga träffa kompisar och orkar se en hel film. Det är skönt, men det är fortfarande en lång väg till full funktion. Men jag är glad för vad jag får.

 

Duschade och vrålade med i Lady GaGas plattor The Fame och The Fame Monster, sminkade mig och fixade till mig. Det gör alltid någonting för självkänslan. Tiden gick fort och när klockan närmade sig tre drog jag ut för att möta Hanna, en vän som jag inte träffat på mycket länge nu.

 

 

Väntar på Hanna.

 

Jag rusade in i en varm kram när Hanna hoppat av bussen och kom gående mot mig. Vi gick ner till älven där vi satt och kedjerökte (herregud, jag måste verkligen börja dra ner) och det var hur mysigt som helst. I solen blir det för varmt, men vi hittade skugga på en gräsplätt. Vi pratade om viktiga saker och jag kände mig väldigt harmonisk. Jag hade en vän, en sommar, en cigarett, en älv och ett par nya skor. Vad mer kan man begära?

 

Jag ser ut som jag-vet-inte-vad men Hanna är vacker som en dag!

 

Jag vill ha fler dagar som dessa. Jag vill verkligen verkligen ha det. Jag vill ha orken och jag vill ha båda fötterna på jorden.

 

Jag påminner er om TÄVLINGEN JAG ÄR NOMINERAD I, rösta på mig! Man kan rösta en gång varje dag och det vore roligt att vinna. Jag har nog en lite mer annorlunda syn på fashion än resten av deltagarna, jag vet inte om det ger mig en fördel eller nackdel... Men hjälp mig vinna! :) Gå direkt till tävlingen här: http://conler.se/2010/may/fashion-final.html#comment

 

Imorgon har jag läkarsamtal. Läskigt.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: C

Du är världens finaste! <3 Glad att våra vägar korsats.

2010-05-20 @ 22:13:45
Postat av: Emma

jag tycker faktiskt att ni ser ganska bedårande ut båda två! blir helt glad av att du har haft en sådan fin dag!

Postat av: Saari

C: Detsamma! Känner verkligen likadant :)



Emma: Awh! Puss :)

2010-05-21 @ 22:57:01
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: