Kulturnatta 2010!

2010-05-23 @ 01:43:38

Kvällens outfit, haha.

 

Nu har jag just kommit hem från Kulturnatta, jag är helt mörbultad men också väldigt stolt över att jag fixade det. Det var inte lätt, men inte heller totalt ogörbart. Det är ju alltid jobbigt när det är fullt på stan, och en kväll som denna så är det mer än fullt på stan, det är smockat. Dryga fylleungdomar, killar som har så stort hår att man inte kunde se scenen, tvungen att kissa på offentliga toaletter och det ständiga bruset, den ständiga känslan av att bli granskad - allt det där fanns med.

 

Men med fanns också en känsla av att jag pushade mig tillräckligt långt för att det skulle bli en succé. Jag gick på Kulturnatta med Maria, och det började i Döbels Park där vi såg en liten tjej growla som en hel karl, efter det tog Maria med mig till bibblan där vi lyssnade på en poet. Det var skönt att varva ner där. Efter det strosade vi mest bara omkring. Ett tag när vi satt på en parkbänk i rådhusparken så blåste jag såpbubblor och fick en fin kontakt med ett litet barn. Nu vet jag hur jag ska kommunicera med barn - genom såpbubblor! Det kändes fint.

 

Maria och jag såg Rongedal och de var grymma. Dessutom drog de låtar som Personal Jesus, Tainted Love och Life on Mars, stämningen var grymt skön!

 

Efter det tog vi en paus, tills det var dags för den alternativa modevisningen. Modevisningen var superbra som alltid, men jag önskar verkligen att de kunde fixa en liten catwalk för kommande modevisningar.

 

Jag träffade inte hälften så mycket av de människor jag ville träffa, men det var jättemysigt att få krama och småprata med de jag träffade! Mums!  Efter lite småprat så cyklade jag hem, nöjd och glad. Nu ska jag krypa isäng och SOVA, Nästan 6 timmar på stan. Jag är helt slut!

 

Jag och lillkillen fick fin kontakt.

Kanske hans första kontakt med såpbubblor?

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Härligt!

Det är så härligt att se dig gå framåt. Bra dagar får man ta vara på.



Dessutom är såpbubblor ett av de bästa sätten att kommunicera med folk i allmännhet. Människor blir glada av dem.

2010-05-23 @ 08:07:43
URL: http://vinterrosa.blogspot.com
Postat av: Helena

Fina bilder!

2010-05-23 @ 14:08:29
URL: http://helenavesterlund.blogg.se/
Postat av: Vic

Sv: Jo, jag var med och arrangerade i år ^^ Håller med om det med röken, sjukligt drygt, menmen.

2010-05-23 @ 14:33:33
URL: http://etoiles.blogg.se/
Postat av: Annette

Vilken otroligt underbar tjej du är :)

2010-05-23 @ 15:35:02
URL: http://smockadoll.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Åh vad härligt! Cu såg ut som en prinsessdocka dessutom ^^



sv Ja, dom kan vara en bitch ibland...

2010-05-23 @ 17:54:32
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Tove

Gud vilken härlig blogg! Smarta texter, och framförallt slår det mig att du är otroligt duktig på att uttrycka dig i ord. Då blir det så mycket mer intressant att läsa, fortsätt kämpa! :)

2010-05-27 @ 16:03:09
URL: http://frostmule.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: