Vågen, Mia och låst blogg.

2010-05-10 @ 12:15:36

Rökpaus på min mysiga balkong.

 

Idag har jag varit på Vågen. Trodde ärligt talat inte att jag skulle lyckas ta mig dit, men med lite hjälp så gick det. Jag snubblade in, fortfarande sömndrucken, på Vågen och jag och Mia satte oss i det blåa rummet för att prata. Jag gillar det blåa rummet, det är en lugnande färg.

 

Den här gången antecknade jag vad vi pratade om för att jag inte skulle glömma bort det, för förra gången glömde jag allt. Jag klagade på att jag inte tar mig någonstans, men hon påpekade saker som blivit bättre. Att jag till exempel lyckats ta mig dit för samtal.

 

Vi pratade lite om min viktnedgång. Det är ett känsligt ämne, vad människor än säger så blir det fel. Jag önskar att de bara lät det vara, för ger någon tips eller uppmuntrar så tänker jag direkt att Jag är inte tillräckligt bra, jag är äcklig, när hon säger sånt så betyder det att jag är dålig och inte bra som jag är. Det är jättejobbigt, för det väcker verkligen något sorts ätstörningsmonster.

 

Vi pratade också om min ambivalens kring att fortsätta ha kontakt med psykiatrin. Jag sa att någon annan kanske behövde min plats, någon som kan utvecklas. Det är inte det att jag slutat tro på mig själv, det är bara det att jag känner mig svårbehandlad och fångad.

 

Jag har numera en låst blogg, där jag skriver om de saker som jag inte vill att alla ska se. Vill du ha adressen och lösenordet så säg till, skriv till mig här eller skicka meddelande på bilddagboken, helgon eller msn.

 

Nu ska jag äta lunch. Ja, även tjocka tjejer behöver äta.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Jazzy

Jag följer gärna din andra blogg oxå. :)

2010-05-10 @ 13:56:36
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: maria

jag vill gärna läsa andra bloggen oxå :)

2010-05-10 @ 15:23:13
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag kämpar mot känslorna hela tiden, och jag vet att var gång jag skadar mig eller försöker begå självmord så är det bara för att jag inte klarar av att stå ut i känslan. Logiskt sett vet jag att det jobbiga alltid tar slut, men det förstår jag inte när jag är mitt uppe i det.



Haha, ja killen som arbetade den kvällen verkade vara en novis och visste inte riktigt hur han skulle tackla mitt plötsliga känsloutspel. Därav en n00b! ;)



Får jag fortsätta läsa även din låsta blogg skulle jag bli glad.



Kramar

2010-05-10 @ 19:02:08
URL: http://raseriutbrott.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej Saari!



Du minns nog inte mig, men vi pratade lite löst för ganska länge sen och jag har följt din blogg sen dess. Är dock väldigt dåligt på att kommentera men vill jätte gärna följa dig även i din låsta blogg, då du ständigt inspirerar mig att kämpa framåt! :)



Kram

Emma

Postat av: Anji

Jag vill fortsätta läsa din blogg :)

2010-05-11 @ 10:30:52
Postat av: Anna

Vill gärna läsa din andra blogg och följa din fortsatta kamp mot ett bättre mående....

2010-05-12 @ 14:53:44
Postat av: Cora

så det är två bloggar nu? jag följer gärna din låsta blogg med!

2010-07-27 @ 13:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: