Söndag.

2010-05-09 @ 17:22:19
Söndagar är alltid så konstiga. Det är som om de inte existerar, det är en vänte-zon till en ny vecka och allt är i gråskala. Inte ens min röda gitarr har någon färg.

Jag har sett både Bowling for Columbine och Thirteen, och jag tänker tillbaka till bara en månad sedan då jag inte kunde se film alls, då jag knappt klarade av att slötitta på Simpsons. Jag är tacksam för att det gått framåt. Nu ska jag lägga mig och läsa i Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Allt mitt fokus är att ta mig på Vågen imorgon. Jag minns ingenting från förra veckan - jag vet att jag var där men minns inte vad vi pratade om. Jag fick en uppgift som jag inte minns. Nåväl, huvudsaken är att jag tar mig dit.

Tänker mycket på den närmaste framtiden. Vad som kommer hända, vad jag vill och hur jag ska genomföra det. Jag drömmer mig bort till segelbåten och det känns mysigt, men samtidigt oroande. Jag vill att det ska bli så bra som möjligt, men jag vet inte hur jag ska göra så att det blir så.


Dagens låt: Katy Rose - Lemon.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Annie

Hej söta Saari, jag har tittat in på din blogg då och då, och jag förvånas alltid över hur stark jag tycker att du är.

Kämpa på.

Många kramar

2010-05-10 @ 00:42:26
URL: http://febervals.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Ja, det är verkligen jättebra. Har jag tur följer min pojkvän med också och bekräftar att det jag skrivit är sant. Kan alltid vara bra att ha en frisk människa med sig!

2010-05-10 @ 11:39:41
URL: http://tjelsi.com
Postat av: JOAKIM.

söndagar är lite som en gråzon faktiskt, men ack så sköna :)

2010-05-10 @ 12:18:01
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: A

god middag ;)

2010-05-10 @ 12:36:14
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: