Sömnlös och träning.

2010-05-02 @ 14:17:59

Vad är tid?

 

Igårnatt kunde jag inte sova. Jag fick ta extra sömnmedicin för att komma till ro, jag var helt speedad. Jag trodde att jag skulle må sämre idag, men det känns okej faktiskt.

 

Idag har jag gjort min workout igen, avbrottet i rutinen när jag varit med min familj har gjort att jag inte tränat som jag borde. Det sved när jag såg siffrorna på vågen i morse, jag har bara gått ner fyra hekton på 6 dagar. Jag tolererar inte det, nu är det skärpning! Av ren avsky inför mig själv trampade jag hårt på pedalerna när jag satt på motionscykeln. Ett kilo hade varit acceptabelt, men 4 hekton? Det är inte okej om jag ska nå mitt mål inför sommaren.

 

Nu ska jag slänga mig i duschen, det brukar kännas bättre då. Allt mitt fokus sitter på att göra dagen dräglig och jag har målet satt på att jag ska till Vågen imorgon och träffa Mia. Jag har fått en ny tid hos henne, det är fortfarande tidigt på morgonen (enligt min klocka) men ändå lite bättre än den förra. Det svåra sitter i att ta mig dit - jag har otroligt svårt för kollektivtrafiken. Och jag menar det! Jag antar att det är för att jag har paranoida tankegångar och känner mig otrygg. Jag kan, i tryggheten av mitt eget hem, resonera på det viset men när jag sitter där på bussen är det med hjärtat i halsgropen och paniken runt hörnet.

 

Nåväl. Dusch var det!

 

Over and out,

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Estelle

Hittade hit idag, fin blogg du har! Jag håller tummarna för att du ska må bättre och bättre. Jag har själv bipolär sjukdom, ADHD och dissociativ problematik. Dock har det blivit bättre och bättre, särskilt med det bipolära så livet är lättare att leva idag än för några år sedan. Det finns hopp!



Kram,

Estelle

2010-05-02 @ 15:14:18
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Hehee ja den är menad att vara ironisk :P Du kanske känner till USA:s reklamer GOT MILK?

2010-05-02 @ 16:54:25
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Saari

Estelle: Tack så hemskt mycket! Hoppet är det sista som lämnar människan, sägs det... Skönt att det blivit bättre för dig, men jag förstår att det säkert krävt en massa jobb.



Tjelsi: Jodå :D Tycker toppen var helkul ^^

2010-05-02 @ 19:43:35
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Du vill inte vara jättegullig och lägga en röst på mig i en frisyrtävling jag är med i ? det tar inte alls lång tid , och hade gjort mig superglad ! :D

Länken hittar du i så fall här ;

http://lbm.blogg.se/2010/april/obh-nordica-5.html#comment

Tack så mycket ! :D

2010-05-02 @ 19:52:42
URL: http://lbm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: