Nattsudd, nervositet och Daisy.

2010-05-07 @ 00:27:10

Jag och min gitarr Daisy nattsuddar.

 

Jag skulle gå i säng, men det blev inte så. Jag blev fast med gitarren, har letat efter låtar med Hanson eftersom den 6:e maj faktiskt är Hanson Day. Min största musikaliska kärlek, tror jag minsann! Men innan kväll blev till natt har jag haft väldiga problem...

 

Jag har varit så nervös ikväll. Imorgon ska jag träffa min läkare igen och vi kommer gå igenom tre självskattningsformulär som jag fyllt i. Det är läskigt för att jag egentligen inte vill befatta mig med sånt som har med min mentala hälsa at göra. Det är läskigt för att jag inte vet vad han ska säga, men framför allt är det läskigt för att jag vet att vad som än kommer komma ur hans mun inte kommer ändra ett skit.

 

Det är alltid kamp. När är det lugn? Där är vanmakten igen. Det blir ju inte bättre! Vad ska ännu ett läkarsamtal ge? Utmynna i medicinjustering och att få höra att jag måste ge det tid?

 

Det har fått tid!

 

13.00 imorgon. Pray for me.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Läkare är läkare och det kommer de alltid att vara. Allt går tyvärr inte lösa med mediciner, även om medicinerna kan underlätta.

Jag tror dock att många känner sig som försökskaniner innan doserna och sorterna är inställda (vilket tar en herrans massa tid om inte "det vanliga" fungerar)



Du fixar det! Oavsett vad läkaren säger. Har du tur säger läkaren nåt bra, det kan du ju inte veta innan.

2010-05-07 @ 08:15:47
URL: http://vinterrosa.blogspot.com
Postat av: Viktoria

Hej! Roligt att man kan hitta fler folk som gillar Hanson genom att googla på bloggar ;-) Tänkte jag skulle lämna ett spår efter mig härinne bara. Hoppas du hade en bra Hanson day - och att du har hört och gillar den nya låten och videon också!



Gå gärna med i den här Facebookgruppen om du vill: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=10787377682&ref=ts

2010-05-07 @ 21:46:20
URL: http://wickit.blogg.se/
Postat av: Saari

Nej, och borderline är ett mycket svårmedicinerat tillstånd. Jag håller på att ha gått igenom hela registret, tror jag. Jag har länge varit mycket medveten om att det inte kan finnas någon annan hjälte i mitt liv än mig själv, och att terapi är det enda som kan ge mig ett riktigt liv. Det är bara svårt att hitta orken och koncentrationen och för mig är det där mediciner kommer in. De är stödhjul.



Tack för peppen, det hjälper! :)

2010-05-07 @ 22:27:24
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: