Blandad psykisk hjärnsubstans.

2010-05-03 @ 20:24:46

Upp på motionscykeln!

 

Jag sitter och lyssnar på Malin Frimodig och begrundar dagen. Jag tog mig till Vågen för samtal med Mia, väl där pratade vi i 45 minuter men jag kan faktiskt inte minnas vad vi pratade om. Jag vet att jag fick en "läxa", för jag ringade in en vecka i min kalender. Jag minns att det var två saker jag skulle komma ihåg, två saker som jag skulle kryssa för i kalendern när det hände/när jag gjorde det, men VAD var det egentligen? Jag har inte en susning. Kanske berodde det på att jag var trött, kanske dissocierade jag. Det är i alla fall jävligt läskigt att inte minnas.

 

Har tränat i eftermiddags av ren ilska (som vanligt). Vågen visade idag att jag inte gått ner någonting sedan förra veckan. Det gör mig så sjukt irriterad. Kanske har jag fått mer muskler genom träningen eller någonting, men jag stirrar mig blind på siffrorna. Jag borde skaffa ett måttband och mäta, för det kanske händer någonting i centimeterväg... Jag blir bara så arg på mig själv för att jag inte lyckas bättre. Jag skulle kunna döda för att... Blä.

 

Det har allt som allt varit en bra dag, men verkligheten kommer fort ikapp. Imorgon är det ett år sedan Ella dog. Ett helt år! Det känns inte som att hon är död, för hon reste bort och dog utomlands. Det är bara som att hon aldrig kommit hem.

 

Jag har i alla fall färgat håret ikväll. Marika på mitt boende hjälpte mig med det, så nu är mitt hår så rött som det någonsin varit. Skönt!


Redhead for life!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Fd tjockis

Nej muskler behöver man göra mer för än att trampa på en motionscykel några gånger. Men du får nog acceptera att du hamnar på platåer. Du går ner i vikt för livet och det får ta sin tid. Jag har själv gått ner 35 kg och jag lovar att livet som smal och vältränad (använder XS och S) är fantastiskt och värt att kämpa för! :)

2010-05-03 @ 21:05:06
Postat av: Sanna

Nyfiken, vad är det för slags boende du bor på?



Kvällskramar Sanna

2010-05-03 @ 21:58:47
URL: http://raseriutbrott.blogspot.com
Postat av: Maari

Håller med föregående talare. Mycket möjligt att du inte gått ner något pga att du fått dig lite mer muskler. Och muskler väger ju som bekant mer än fett. Förstår om det känns drygt att du inte har gått ner nåt denna vecka. Men med mer muskler så ökar även din förbränning när du inte rör dig, vilket i sin tur gör att du kommer gå ner mer framöver! Har du förresten fått dig en träningscykel i lgh? Va kul! Du är så duktig min käraste saario! När ska vi ta ett boxningspass då? =) Kraamis!

2010-05-03 @ 21:58:49
Postat av: LaLuna

Jag försöker också gå ner i vikt, men nu har jag stått stilla flera veckor. Det är frustrerande som bara den.

Tycker du blev jättefin i håret. Rött hår är vackert.



KRAM

2010-05-04 @ 04:11:08
URL: http://laluna80.webblogg.se/
Postat av: Saari

Fd Tjockis: Kul att du lyckats gå ner i vikt! Jag tränar mer utöver att "trampa på en motionscykel några gånger". Jag har gått ner nästan 20kg än så länge så jag är på väg, men det är hemskt trist när det inte går så fort som man vill... Det är visserligen en livsstilsförändring, någonting som kommer hålla resten av livet, men jag är en mycket otålig människa!



Sanna: Det är ett skyddat kvinnoboende för kvinnor med psykisk ohälsa och missbruksproblematik. Man har egna lägenheter eller rum, jag har en egen tvåa, och så finns det en gemensam lägenhet. Det bedrivs ingen terapi eller så här, personalen är socionomutbildade och fungerar som ett stöd i vardagen. Jag trivs väldigt bra här, har dessutom varit inlagd mycket mindre än vad jag var innan jag flyttade hit. Här får man inte skada sig eller använda droger.



Maari: Hera har en motionscykel som jag lånat och plågar mig på, haha. Det är bra för de dagar då man inte vågar gå ut eller vill köra lite ensam-spinning. Tack för peppen! Vi boxas nästa gång vi ses i Nordmaling tycker jag! :D



LaLuna: Ja, visst är det frustrerande? Men jag antar att man ska vara glad över att man i alla fall inte går upp i vikt. Tack så mycket, vad glad jag blir :)

2010-05-04 @ 11:01:14
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: