ApoDos - ARGH!

2010-05-10 @ 21:06:42

Jag är inte förvånad, men jag är sannerligen IRRITERAD.

Jag var på Apoteket ikväll för att hämta ut medicin från dosapoteket i Umeå, de ringde mig i fredags och sa att jag kunde hämta ut akutinsättningen idag, måndag.

Så jag gick dit och fick en rulle - med EN av medicinsorterna han skrev ut. Jag skulle ha två mediciner att hämta ut. Jag förstår inte var kommunikationen brister, för jag bevittnade när min läkare som jag litar på kan sin sak skrev ut dem i fredags.

Som tur är så är jag inte helt strandsatt, men det har jag varit förut när det inte funkat och tänk om jag hade blivit helt utan? Nä, det här duger inte!

Jag har ringt avdelningen (kräks) och bett dem lämna ett meddelande till min läkare, men vem vet när eller om det kommer fram? Och när/om det kommer fram, kommer han ha tid att fixa det och ringa mig angående det inom de närmaste dagarna? Fan vad dåligt att det inte funkar direkt!

Det får mig att känna för att slopa allt vad mediciner heter. Fast det har ju inte slutat så bra tidigare. Alltså sitter jag här hemma och väntar snällt till kommunikationen fungerar igen.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv Bra att du säger det, tack för icke-tipset! ;)

2010-05-11 @ 12:34:16
URL: http://tjelsi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: