Var är alla elaka människor?

2010-06-07 @ 13:33:57

MONSTER!

 

Det blev en tidig kväll igår, gick isäng strax efter 22 och somnade innan 01. Har verkligen sovit ut känns det som, jag är piggare än vad jag varit de senaste dagarna. Jag måste ha varit väldigt stilla också, för jag har fruktansvärt ont i ena höften. Det var svårt att stiga upp i morse på grund av att jag hade så ont. Förmodligen har jag legat på höften mer eller mindre hela natten.


Jag känner mig taggad på att fara till stan och shoppa! Allt sånt är liksom så mycket roligare när man gått ner några storlekar. Jag har spanat in en zebraklänning och hört ryktas om att de har toppar med tigermönster på Gina Tricot. Ska gå på Kappahl också, se om de fått in några fler fina kjolar på barnavdelningen med stretch i midjan. Jag äger faktiskt två kjolar från barnavdelningen, tro det eller ej!

Jag har funderat på varför jag nästan aldrig får elaka kommentarer på bloggen. De elaka kommentarerna på bilddagboken har också blivit färre. Jag saknar dem inte för fem öre, men jag sitter alltid beredd på att någon (oftast anonym) idiot ska komma och klaga på hur jag ser ut. Jag kan absolut handskas med elaka och missunnsamma människor, men jag behöver sällan göra det numera. Skönt!

Var är alla elaka människor? Jag saknar er inte, kanske är det så att jag fått tyst på er genom att inte bry mig!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Daniel

Men varför vill man va elak mot dej?

Du e cool! :)

2010-06-07 @ 14:18:09
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Lina

Ja dom elaka kommetarerna kan man vara utan.

Visst är det roligt att handla kläder när man har gått ner i vikt. Jag har handlat en hel del. Men jag visste inte om det där med barnstorlekar.Det kanske man ska titta på?!

Hoppas du har haft en bra dag :)

2010-06-07 @ 17:26:54
URL: http://limahisy.blogspot.com
Postat av: Saari

Daniel: Tusen tack, hihi!



Lina: Idag hittade jag inga kläder på barnavdelningen, men däremot den sötaste lilla väskan jag sett, och billig var den!

2010-06-07 @ 19:03:16
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: