Tack!

2010-06-15 @ 14:56:26
Åh, så roligt med så många svar på mina frågor i det förra inlägget! Jag har tagit åt mig av alla, och jag blir så glad att ni verkar gilla mitt skrivande. Och jag trodde aldrig att någon skulle vilja höra mig sjunga och spela! Blev lite lätt tagen på sängen. Vi får väl se vad jag kan åstadkomma :)

Jag har inte varit uppe i fem timmar ens, och mina lungor är sönderrökta. Jag känner mig speedad och då röker jag alltid extra mycket. Förhoppningsvis får jag finbesök imorgon som ska stanna till fredag, men det är fortfarande oklart om min vän kommer. Jag säger till henne att hon måste ta hand om sitt hjärta i första hand. Man måste ALLTID ta hand om sitt hjärta i första hand och vara lyhörd för sina egna känslor och sitt mående. Så är det bara. Vi får helt enkelt se hur det blir!

Jag har städat som en tok idag, jag vill ha det fint ifall jag får mitt finbesök. Rent och ganska snyggt ska det vara. Fast jag har två stökiga hörn i min lägenhet som ALLTID är stökiga, jag blir bara inte av med stöket där hur mycket jag än försöker. Jag antar att man är förlåten för sina stökiga hörn, eller hur? Till och med Monica i Vänner har en garderob som är stökig. Att jag har två borde inte vara så konstigt eller farligt, antar jag.

Snart kommer mina terapeuter hit, och jag har tusen frågor och funderingar. Jag tänker som sagt ställa mina frågor och lämna över all skit till dem så att jag är fri i tanken när jag åker på semester.

Jag pratade med mamma igår och vi kom överens om att det viktigaste är att vi har en öppen dialog, att jag säger till om jag börjar må dåligt så att vi kan distrahera mig på något sätt, eller att jag säger till ifall jag behöver gå iväg och vara ifred. Föregående sommar och sommaren innan det funkade det jättebra. Det viktigaste är att prata och låta varandra veta var gränserna går. Tack vare det så tror jag att vi kommer ha himla kul tillsammans.

Jag kan bara inte hitta min baddräkt! Ska jag behöva bada i en sliten tunika igen? För en sak är säker, jag ska bada så mycket som jag bara kan! Trotsa alla dumma tankar och trotsa alla som kommer att stirra.


Förra året badade jag för första gången på flera år!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Kokis

Vilken fin bild!

Härligt steg att ta! Fuck those demons! Jag hoppas att det är riktigt varmt och skönt i vattnet i sommar så du får badat så mycket du orkar! =)

2010-06-15 @ 21:09:23
URL: http://kokis-chan.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Det är så roligt att höra att du tänker bada och skita i de andra!! Om människor inte har något bättre att titta på än på armarna så är de inte värda energin! Jag längtar tills imorn!! Jag kommer!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-15 @ 21:41:46
URL: http://alexandraa.bloggagratis.se
Postat av: Saara

Roligt att du tänker bada. Köp en ny baddräkt om du inte hittar den gamla och om du har råd. Tycker det är jätteviktigt att trivas i sin baddräkt. Hoppas du får en trevlig semester. När börjar resan?

2010-06-16 @ 13:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: