Stress-torsdag.

2010-06-24 @ 14:10:08

Känner mig nöjd med håret :)

 

 

Det är STRESS. Igår fick jag en panikångestattack på apoteket och det är absolut ett tecken på att jag stressat för mycket. Jag måste ta hand om mig själv samtidigt som jag gör vad jag ska göra.

 

Har ringt samtal idag, plockat skräp, betalat räkningar, inspekterat medicinerna för att de ska stämma och snart ska jag iväg på stan för att handla kläder, sminkprylar, hygienartiklar, mat och såpbubblor. Jag tänker unna mig något onödigt också (för nej, såpbubblor är i allra högsta grad nödvändigt) som en belöning för att jag kämpar på.


Jag vill bara bli KLAR så att jag kan slappna av! Jag behöver lugn! På kvällarna sitter jag vid datorn och tuggar och pressar tänder tills jag får ont i huvudet. Jag stressröker och har ont i nacken jämt. Så spänd. Jag måste lära mig att slappna av emellanåt, ta mikropauser och andas.


Min enda oas är nätterna, när man känner sig fjäderlätt av sömnmedicinen och vaggas till sömn av Siouxsie and the Banshees. Det är skönt. Man kan liksom inte göra så mycket åt saker och ting på nätterna, även om tankarna stöts och blöts i huvudet så brukar jag tillslut kunna lägga ifrån mig dem för att de faktiskt inte gör någon nytta. De stressar mig bara när jag ligger i sängen och borde sova.

Ska nog ta extra sömnmedicin ikväll för att orka med Osjälvständighetsfestivalen imorgon. Malin Frimodig ska spela och hennes musik är magisk. Har lovat mig själv att ta en taxi hem om det blir jobbigt.

Men nu är nu, och om 20 minuter drar jag till stan i tusen ärenden. Louise som ska följa med mig från mitt boende brukar säga att jag shoppar som en man, jag springer in och tar vad jag behöver, betalar och går vidare. Det är inget velande fram och tillbaka och absolut inget synande av varenda grej som finns.

Så, tills vidare, ha en trevlig dag!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Neko

Jag brukar också vilja shoppa som en man ibland. Vet man vad man ska ha behöver man väl inte springa runt och vela? ^__^

2010-06-24 @ 15:22:54
URL: http://nekoneesama.blogspot.com
Postat av: Jennie

Ha en fin helg Sara! Och vad fin du blev i håret, tufft!! Kram kusin J

2010-06-24 @ 15:47:55
Postat av: simone

uscha, panikångest är jättejobbigt :/

2010-06-24 @ 17:36:03
URL: http://fattybom.se
Postat av: Didi Darko

Ditt hår är jättesnyyyyyyyyyyyggt! <3

2010-06-24 @ 18:18:18
URL: http://akindofmagic.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilket jättesnyggt hår du har <3

Hittade din blogg i dag av en slump, du verkar intressant och du skriver bra =)

Känner igen mig i dig på många sett.



Styrkekramar //Mia!

2010-06-29 @ 16:53:57
URL: http://badkidney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: