Seroquel - biverkningar.

2010-06-05 @ 18:46:59

 

 

Okej, höningen från 400mg Seroquel till 600mg Seroquel Depot KÄNNS. Jag raglar, är ständigt trött, har dimsyn. muskelspänningar och fungerar inte socialt för att jag glömmer bort orden.

 

Det är inte roligt och jag hoppas att det går över snarast. Jag hoppas att jag slipper sitta och leta efter orden på grund av medicinerna som segar ner hela systemet. Det är pinsamt att snubbla omkring och ragla när jag försöker gå från punkt A till punkt B, det är pinsamt att sluddra och att det märks att jag är medicinpåverkad. Snälla gode Gud eller vad som helst, låt det försvinna snart.

 

Mammas röst i telefonen när jag berättade om mer medicin, den lät orolig. Det gjorde henne bekymrad. Hon sa någonting om att jag då kommer vara ännu mer trött med en uppgiven röst. Det är jag också rädd för. Förhoppningsvis försvinner tröttheten om ett tag, jag vet inte hur länge, men jag vill att det ska vara nu och inte sen.

 

Gnäll gnäll gnäll. Förlåt för alt gnäll. Men det är inte roligt att vara tvungen att äta mediciner, jag tycker faktiskt att lite (mycket) gnäll är helt på sin plats. Jag påverkas så mycket av den att det är svårt att tänka på annat... men jag antar att det är bättre än att sitta och gnälla på sjukdomen.

 

Ikväll ska jag läsa och se på serier. Inget speciellt alls. Jag vågar inte följa med mitt boende på ICA Maxi på grund av ovanstående orsak och jag vågar inte hänga med CKay på vad hon nu hade i åtanke. Jag är helt luddig i huvudet och kan knappt läsa. DUMT!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv tack! :*

2010-06-05 @ 19:35:29
URL: http://tjelsi.com
Postat av: också seroquelHATARE

Käkar också Seroquel på 600 och som du känner mig luddig och zombie-like, svår att få kontakt med, glömmer bort ord (försämrat ordförråd), apatisk, alltså jag orkar ingenting längre... enda jag gör om dagarna är att äta och sova, mer 'finns' det plats till i 'min värld', vad gör man?

2010-11-30 @ 22:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: