Jobbar på en ny banner.

2010-06-15 @ 22:18:40
Håller på att jobba på en ny banner. Har kämpat med min gamla dator där jag har photoshop och den är så seg så det här, mina vänner, är ett par timmars arbete. Jag vet inte ens om jag tänker använda den, men det här är i alla fall första utkastet:


Vad tycker ni?



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: saara

Tycker inte om den. Tycker du kunde ha en där du ser glad ut och där färgerna är ljusa.

ordet cracy tycker jag inte heller passar. Så vi har väl helt olika smak, men det får man ha.

2010-06-16 @ 01:54:43
Postat av: Emma

hej söt! tänkte bara säga innan jag skuttar iväg till Göteborg: hoppas att du och din vän får jätte, jätte roligt, att allt går bra och att ni tar till vara på er!



hörs igen när jag är hemma.



stor kram!



ps: jag tycker också bättre om den gamla bannern. du är så fin på bilden med den blå och vita tröjan. MEN du ska använda den bannern du tycker speglar dig mest!

Postat av: Saari

Saara: Varför gillar du inte ordet crazy? Mening "I'm a crazy little daisy" tar jag med en klackspark, eftersom jag tycker att det är positivt att vara lite galen! Inte gå efter samhällets ramar på hur man ska vara, leva livet fullt ut. Det är så jag tar det. Tack för din åsikt i alla fall, jag värderar alla åsikter jag får.



Emma: Hoppas DU får himla roligt också! Detsamma! :)



Vilken gammal banner? Menar du headern? Jag tänkte att det verkligen är dags att byta till lite nyare bilder, både i headern men också i bannern.



Kan tillägga till alla att jag är ett pinsamt hängivet fan till Lady GaGa, och syftar då på bilden till vänster i bannern! x)

2010-06-16 @ 17:42:24
URL: http://dissociativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: