Frågor till er läsare!

2010-06-14 @ 17:47:16

Sparsamt sminkad för en gångs skull.

 

Igår somnade jag faktiskt i god tid. Helt underbart! Det behövdes verkligen.

 

Jag har i princip gett upp det här med Vågen. Jag tar mig inte dit, dels för att jag måste åka buss och dels för att jag har tid på förmiddagen och har svårt att ta mig upp på grund av mina sömnstörningar. Dessutom så kommer jag aldrig ihåg någonting som vi pratar om, jag vaknar till vid lunchtid och bär inte med mig ett dyft från vår träff.

 

Jag håller på att sakta ner allt med psykiatrin. Det blir en välbehövlig semester med 4 veckor utan terapi. Efter det vet jag inte hur mycket kontakt jag vill ha. Jag är hemskt osäker på vad som är bäst för mig.

 

Jag har en fråga till er som läser min blogg. Varför läser ni den? Vad föredrar ni att läsa, förutom om mitt dagliga liv? Recensioner, om diagnoser, videobloggar, noveller, dikter? Finns det något ni uppskattar extra mycket?

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

jag gillar att läsa dina framsteg och att du mår bra. men när du mår dåligt också, för du kan formulera orden så bra. nu vill jag inte att du ska må dålgit men du förstår nog vad jag menar.



sv tack så mycket. han har ingenting att gå på.

2010-06-14 @ 18:06:56
URL: http://tjelsi.com
Postat av: maria

jag läser för att du skriver bra, om intressanta saker. jag gillar inget mer än det andra, allt du skriver är bra. klart att jag gillar mer att läsa om dina bättre dagar och framsteg, att du mår bra gör mej glad.

2010-06-14 @ 18:37:49
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag gillar hur du skriver. Nyanserat, och på ett sätt som många andra inte gör. Din problematik påminner om min, vilket gör att jag kan relatera. Jag vill definitivt se fler videobloggar, och fler videor då du sjunger, då du sjunger fantastiskt! :)

2010-06-14 @ 18:52:45
Postat av: Lina

Jag tycker du är duktig på att skriva. Jag läser gärna allt du vill skriva om. Bra som dåligt. Jag känner även igen mig i din problematik då jag själv lever ett liv i psykiatrin med emotionell instabil personlighetsstörning. Önskar bara att jag orkade blogga själv också.

2010-06-14 @ 19:58:56
URL: http://limahisy.blogspot.com
Postat av: Juliet

Hej!

Jag gillar att läsa allt det du skriver om!

Det vore jättekul om du lägger in fler klipp där du sjunger och spelar gittar, för att det är du så bra på!

2010-06-14 @ 21:58:11
URL: http://redjuliet.blogg.se/
Postat av: Vinter

Jag hamnade här via en annan blogg och har inte kunnat slita mig. Det bästa med dig är att du har mål och drömmar och det är både spännande och roligt att se dig ta små steg mot dem. Du skriver nyanserat och realistiskt om ditt mående och om psykiatrin. Även om man blir lite mörkrädd ibland när man får vittnesmål om vad som verkligen händer på sjukhuset...



Jag skulle vilja läsa dina recentioner, men det är lite mycket text för mig just nu. Men i framtiden kommer jag absolut att läsa igenom dem och se om det finns några bra böcker jag borde sätta tänderna i.



I övrigt håller jag med föregående talare. Mer sång och gitarr. Det var riktigt bra!

2010-06-15 @ 08:23:21
URL: http://vinterrosa.blogspot.com/
Postat av: Fialicious

Jag trillade in på din blogg för ett tag sedan via mina "systers" blogg, om jag minns rätt och sedan dess har jag följt den dagligen.

Jag gillar ditt sätt att skriva, oavsett vad dina inlägg handlar om, och det är det som får mig att fortsätta läsa.

2010-06-15 @ 15:29:54
URL: http://fialicious.blogg.se/
Postat av: Vic

Jag läser den för trots egentligen all misär så är det skönt att kunna känna igen sig.

2010-06-16 @ 19:28:21
URL: http://etoiles.blogg.se/
Postat av: Cora

Jag läser för att jag bryr mig om dig och de e skönt att kunna läsa både framsteg och motgångar... de känns som jag kan följa ditt liv och inte behöver sitta och fundera varje dag vad som händer dig! Jag är mest intresserad av ditt dagliga liv, sen är de ju bara plus att du varierar din blogg ofta med söta videobloggar, bra musik, spännande noveller, intressanta dikter och citat, och lärorikt intressant att lära sig mer om diagnoser...

2010-07-27 @ 17:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: