Det här är inte roligt.

2010-06-06 @ 21:50:14
Idag är jag fruktansvärt trött. Jag sitter och ser på TV, och TV:n får fyra skärmar som snurrar runt runt. Jag gnuggar mig i ögonen och  bilden smälter ihop till en igen, men lika fort splittras skärmen igen. Mitt huvud faller plötsligt åt sidan. Jag reser upp huvudet igen, men den tippar över åt andra hållet. Jag är så trött att jag inte orkar hålla huvudet uppe.

Jag sover rätt bra på nätterna, men idag har jag tagit två power-naps på en timma vardera. Ingen direkt förbättring. Det är på grund av medicinhöjningen, den höjdes för snabbt! 200mg extra direkt blev för mycket visar det sig, onekligen.

Har du svårt att sova så rekommenderar jag Seroquel.

Alla jag pratar med verkar märka att jag är medicinpåverkad. Mamma tycker att jag sluddrar i telefon, en vän frågade om jag var bensad. Jag skäms över mig själv, fast jag egentligen inte har kontrollen. Det är hur som helst INTE roligt att människor märker att jag inte är mig själv riktigt.

På tal om trötthet så hjälpte det inte direkt att grannarna längst nere hade en röjarfest. Väggarna vibrerade. Jag undrade först om jag hallucinerade, men när jag väckte personalen på mitt boende så sa hon att hon också hörde det. Jag tror att det blev lugnt vid 02.30, strax efter det kunde jag somna.

Jag kände hur den elaka tanten i mig ville knacka på och klaga passionerat eller ringa störningsjouren, men folk måste ju få ha fest någon gång. Det är inte som att det hände alltför ofta. Det var bara det att jag behöver sömnen extra mycket nu.

Imorgon ska jag shoppa, om jag är pigg nog. Har fått pengar av mina föräldrar, vi har en överenskommelse om att jag ska få belöningar för vart femte kilo jag går ner och nu har jag förtjänat en shoppingrunda!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch, för mycket Seroquel är inte roligt, alltså. Man känner sig helt nedknarkad. Jag orkade inte ens avsluta meningar och annat precis vid höjningen. Sluddrade och däckade. Usch...



Grattis till viktnedgången/shoppingrundan! :)

2010-06-07 @ 00:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: