Deras ord har ingen betydelse för mig.

2010-06-08 @ 14:35:32

Splittrad.

 

Deras ord har inte längre någon betydelse för mig. Dissociativ, psykotiska symptom, perceptionsstörningar, whatever. Allt jag är att det är jobbigt. Jobbigt att inte kunna lyssna på radion utan att ramla rakt ner i Underlandet. Saari Underground. Men jag måste ha musik på jämt för att tysta mina egna tankar, och andras. Tysta viskningarna.

 

Jag gick till läkarsamtalet i fredags för att få mina tankar tillbaka. Jag kom hem utan dem. De verkar vara borta för alltid, stulna av fel människor.

 

Jag och mina terapeuter kan i alla fall enas om att jag har problem, och att vi alla vill lösa de problemen - oavsett var de kommer ifrån. De kommer om en halvtimme och jag ska fråga dem var de varit när jag behövde dem förra veckan, när jag blev inlagd. Jag var ensam på en låst avdelningen, personalen spionerade på mig på håll, ingen kom och frågade hur jag mådde. Jag blir alltid så sjukt nojjig av att vara där, och även fast mitt förnuft säger att det INTE är Theralen i deras vattenkannor så smakar det ändå Theralen. Därför drack jag bara kranvatten, men ändå fanns smaken kvar. Mina sinnen lurar mig. Det är hemskt jobbigt.

 

Jag känner hur ilskan bubblar upp inom mig. De kommer snart och jag ska ställa dem mot väggen och säga ifrån, säga att jag vill att de ska prata med mig, jag är rädd att de har hemligheter för mig.

 

Det kanske är dags att göra slut med psykiatrin.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: