Vänskaper for the win!

2010-07-22 @ 21:26:58

Mariesan och Maria på stan!

 

 

Idag har jag träffat Mariesan och Maria. Mådde rätt dåligt idag och trodde att jag skulle behöva ställa in, men jag redde mig. Blev svimfärdig när jag skulle sminka mig och fick sätta mig och ta igen mig några gånger, men jag tog mig ut i alla fall.

 

Det var asmysigt, vi hängde i Marias soffa, åt kakorna jag bakat, chips och drack kaffe mellan rökpauserna. Pratade och gick hundpromenad. Det var skönt och jätteroligt att få träffa dem igen. Ska försöka hitta tid att umgås mer med dem innan Mariesan åker söderut igen.

 

Men yrseln var kvar, att knyta skorna var jobbigt för det vitnade framför ögonen när jag ställde mig upp. Usch!

 

Vi åkte ner på stan och åt på Subway, sedan såg vi Malin Frimodig spela. Som vanligt var hennes röst stadig och bestämd. Hon sjöng Forgive Yourself som du hittar på http://malinfrimodig.se. Lyssna på den, den är riktigt bra.

 

 

Malin kom och hälsade på mig en kort sväng.

 

 

Sånthär ska man göra oftare. Jag värderar mina vänskaper högre än någonting annat. Och jag saknar alla, och speciellt Malin som jag inte träffat på två år snart på grund av hur vi båda har mått! Det är synd att sjukdom ska förstöra så mycket.

 

 

 

Bad en dam ta kort på oss tre <3 <3 <3



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: MaliN

Jobbigt att du var så yr, men roligt att du träffade Maria och Mariesan :) Saknar dig med honey, en dag ska vi ses, då jag mår bättre <3

2010-07-22 @ 21:34:58
Postat av: Mariesan

Det var underbart att få umgås med dig baby!<3

vi måste helt klart ses igen innan jag åker!

2010-07-23 @ 09:36:13
URL: http://systerharry.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: